Ake capiky su dobre na vagin.mykozu?
mykoza sa zvykne vracaj spät,tak vzdy to preliecte
dobra je aj navsteva lekara,mame narok na preventivky zadarmo
Super kombinacia je canesten combi lokalne + 1 tabletka Mycomax ustne. Mycomax zaberie aj samostatne, ale ak je to silna mykoza, z mojich skusenosti je lepsie to kombinovat.
ja capiky nepouzivam, ja som roztok rosalgin
Ak sa to vlecie dlhsie, k lekarovi. Suhlasim so @simsalabim, casto pomoze este pridat oralnu tabletku. A nezabudnut liecit aj partnera, aj ked nemusi mat ziadne potiaze. Nech si on dava ten Canesten krem, lebo inak sa vam to bude tocit v kruhu... A on nemusi mat fakt ziadne potiaze, nic cervene, nic.
Potom nezabudni znovu "spamatat" floru v posve, kup si nejake capiky s mliecnymi bakteriami, aby sa ti to nevratilo.
mne sa osvedcil jedine fungicidin dnu aj von staci malicko je to antibiotikum canesten a take veci ee nic nezaberalo u mna
a neviete mi povedať ako mám mať istotu že už mykóza ustúpila? Ak už nie su žiadne problémy?
Canesten je vraj naj na tieto problemy ;) A tak isto odporucam, aby sa aj manzel natieral 🙂 lebo sa toho nezbavis tak skoro 🙂 aaa potom preventivne ... na intimnu hygienu ani nie tie specialne mydla .... ale normalne detske mydlo Nivea co je tekute ;) toto je super ;) PH 0 🙂 uplne idealne 🙂 tak isto by sa intimky nemali nosit a ani tampony pouzivat ;) Farebne a parfumovane toaletne papiere ;) vsetko to moze sposobovat mykozu 🙂
@090379 ak uz nic nepali .. alebo nestipe ;) ak uz nie ste podrazdena... a nic vam nevadi ... neprekaza ;) v tedy by to uz malo byt ok ;)
@katusinka Mycomax oralne, Canesten je super a ja som dostala ešte aj vaginalne capiky, ale si nepamätám názov a môj zlatý gynekológ mi dal ešte Rosalgin vaginalny výplach, aj to mi zabralo. A ako píšu baby žiadne intímny ani parfumovane toaletné papiere... A malo by to prejsť. A ja som sa ešte umývala aj po každej malej potrebe. Držím palce nech to rýchlo prejde, je to strašne nepríjemne...
-mňa tiež často trápia zápaly, avšak odkedy používam jednu mastičku vaginálne ako čípok na báze len prírodných zložiek nepotrebujem žiadne čípky od lekárky, stačí 2-3 dni používať mastičku a je znova všetko tak ako má byť "tam dole"
@katusinka skús canesten kombi,obsahuje aj čapíky aj krém,nezabudnúť na hygienu (ideálna čistá voda,prípadne gél z dubovej kôry od wtc,ale to sa ťažko zháňa),bavlnená bielizeň a vylúčenie intimiek.