čo znamená ak je väčšia. Ja musim kvoly tomu podstupit kyretaz a lekarka ma dost vylakala. Mala som silne krvacanie, ktore ukoncila az inj. Bojim sa rakoviny maternice.
20 mm tyzden po podani norethisteronu pred nim som 2 tyzdne krvacala
v podstate som nikdy nemala problemy gynek. cyklus sa mi skratil o niekolko dni. Len tato posledna to bola katastrofa
Myslíš, že je väčšia u tých čo rodili? Normálne má byť 8-10myslím okolo ovu neskôr 12myslím že tehotné majú 17,18. Tak. Zobere ti vzorku ideš asi na hysterku že? To nebolí neboj sa. Akurát výsledok. Držím palce.
@bobulka34 kolko mas rokov? Nemozes byt v prechode? Poznám tri zeny co sa im toto stalo ked im začínal prechod.
Ale zas aj jedna 30 ročná kamarátka musela raz ist na vyčistenie kvoli vysokej sliznici. Preco ta hned napadla rakovina?
@bobulka34 vyssia hrubka sliznice maternice moze znamenat endometriozu. Je sice castejsia u zien pred prechodom, ale aj mladsie rocniky jej nie su usetrene. Urcite odoslu vzorky na histologiu aby vedeli ako dalej postupovat v liecbe. Takze sa nenaplas, ked ti to oznamia, je to standardny postup.
Inac mala si sa pytat lekarky, mala ti vsetko povysvetlovat... Ked pojdes najblizsie ku nej, napis si otazky na paier a pekne si ch tam jednu po druhej s lekarkou prejdi. Alebo si to prejdi s lekarom co ta bude prijimat do nemocnice, pripadne s osetrujucm lekarom v nemocke. Na MK asi nedostanes lepsiu odpoved ako od doktora, ktory ta vysetril.
ako vacsia ? kolko mm mas ? ja si nemyslim ze to musi rovno znamenat rakovina maternice 🙂 vobec sa takto nestresuj , pokial nepodstupis vysetrenie ktore by toto potvrdilo alebo vyvratilo . lekarka ti povedala ze ti to hrozi ?