Aká je platnosť výmenného lístka?

18. dec 2024

Neviete prosím akú má platnosť výmenný lístok na sono prsníkov?

joannita
18. dec 2024

Platnost vymennych listkov je neobmedzena.

luccija
18. dec 2024

Minule niekto písal, že nemá platnosť

viellik
18. dec 2024

Mne sa tiež zdá, že to nemá žiadne obmedzenie. Samozrejme je ideálne ísť čo najskôr, ale keď to bude o polroka, nič sa nestane.

zuzkaa1991
18. dec 2024

Mne bolo povedane dávnejšie ze 6m😇 neviem ci to stale.plati tak.alebo bez limitu

autor
18. dec 2024

@zuzkaa1991 toto bolo aj mne povedané, keď som sa dávnejšie pýtala. Ale čítala som aj to, že to je neobmedzené, tak ma to trošku zneistilo.

joannita
18. dec 2024

Nie, ako som pisala, platnost vymenneho listka zakon neupravuje, na 100% je neobmedzena.

tetapetra
18. dec 2024

Minulý týždeň som bola na preventívke a gynekologicka mi vravela,že 6m. Nakoľko jej pacientku odmietli vyšetriť. Lístok bol starý 6m 1tyzden. Ale ako čítam,tak niekto v zariadení má zle info. Všade je napísané,že je neobmedzený

taktotedanie
18. dec 2024

Ano je to vsade napisane ale naozaj si lekari kontroluju tych 6m!
A moze sa stat, ze odmietnu vysetrit a clovek si bude musiet ist po novy

taktotedanie
18. dec 2024

Ked ma clovek vymenny listok treba sa objednat a nie ho vlozot do penazenky a zabudnut na neho a po roku sa spamatat, ze no “trebalo by mi ist na vysetrenie “

earlgrey
18. dec 2024

@taktotedanie U nás zrušili USG prsníkov, teda lekár štrajkuje, tak nerobú ultrazvuk...mam výmenný lístok z decembra tohto roku a objednali ma do vedľajšieho mesta na október 2025 🤣🤣🤣 to aj dovtedy zabudnem, že niekam mám ísť...a pýtala som sa sestričky/lekárky? alebo neviem kto zdvihol telefón, že či mi bude platiť výmenný lístok, alebo treba nový...tak vraj bude platiť...🤷‍♀️

joannita
18. dec 2024

@taktotedanie treba respektovat legislativu, nie rozmary lekarov. Mne keby toto povie lekar, obratom pisem podnet na prislusne miesta. To uz kde sme ze lekari nemusia dodrzavat zakony?

taktotedanie
18. dec 2024

@joannita samozrejme nech sa paci, mozes

taktotedanie
18. dec 2024

@earlgrey nastastie chodim na usg kde cakam max 2 tyzdne aj to sa stalo raz pocas covidu

earlgrey
18. dec 2024

@taktotedanie No ja som tiež chodila u nás v meste ale tento rok sa už nedalo objednať a neobjednávali ani na ďalší rok, lebo nevedia, kedy sa pán doktor uráči znova ordinovať...vo vedľajšom mieste nápor, keďže veľa lekárov "štrajkujú" alebo dali výpoveď, tak pokiaľ nie je nič vážne, bolesti a ide len o preventívku, tak termín až v októbri 2025 😀

taktotedanie
18. dec 2024

@earlgrey treba hladat inde, bohuzial turistika po lekarpch je slovenska realita s tym sa neda nic robit kedze to by sa musel prekopat cely system a do toho sa nikto nepusti
Ja chodim na usg do nemocnice stat dj a funguje to tam ako hodinky..

earlgrey
18. dec 2024

@taktotedanie Tak pokiaľ lekári neštrajkujú u vás tak super...u nás áno...a inde sa objednávať, pokiaľ som slobodná matka...to tiež nie je jednoduché...ale tak pohoda...mne to nesúri...ja si počkám...možno do októbra sa aj u nás lekári spamätajú 😀