Aká chrípka teraz koluje?

paaaaj544
18. dec 2024

Ahojte neviete čo to teraz koluje? všetko mi začalo bolesťou hrdla ktorá po dni prešla 2 dni nič a zrazu suchý kašel po 2 dňoch sa zmenil na vlhký-doteraz ho mám ale už mierny fakt že mierny a včera večer mi nastúpila horúčka 38.1 a dnes už 35.8 od rána až do teraz mam 35.8 nehovorím že je to zlé ale nechápem tomu večer som si nedala ani paralen ani nič na tlmenie horúčky ešte pred teplotou ma začalo bolieť hrdlo bolelo ma asi hodinu a prestalo to? Máte niečo podobné? Čo by ste poradili na rýchlejšie uzdravenie?
Za každú radu ďakujem 😊😊.

paaaaj544
autor
18. dec 2024

@paaaaj544 zabudla som pripomenúť na vlhký kašel užívam ambrobene, pijem veľa čajov, bola som aj na rtg plúc a nemám žiadny zápal plúc ani priedušiek 😊

sisska96
18. dec 2024

Všelijaká a stále dookola. Stále je niekto choré aj okolo mňa. Mňa nejak vyhýba

stanulienkat
18. dec 2024

Potrebuješ konkrétny podtyp? Pretože toto je chrípkové obdobie a každé zimné obdobie koluje chrípka s prechladnutím a podobnými ochoreniami horných ciest dýchacích. Niet na tom nič čudné ani neobvyklé. Príznaky čo tu opisuješ, sú príznaky klasickej chrípky, čo tu s nami existuje tisíc rokov. Liecba je tiez stale rovnaka-podla priznakov.

paaaaj544
autor
18. dec 2024

@stanulienkat ja viem ale ja som sa pýtala aj na to že čo by mi pomohlo na rýchlejšie uzdravenie.

stanulienkat
18. dec 2024

@paaaaj544 nic. Liecena chripka trva 7 dni a neliecena tyzden.

1mina
18. dec 2024

Je toho milión čo teraz koluje. U nás už zavreli školu, samozrejme dcéra doma 6 dní mala teploty, hnusný kašeľ, sople. Dr jej dala.isoprinosine teploty konečne zmizli alemistal.ten hnusný kašeľ.

lb1984
18. dec 2024

@stanulienkat to sa hovorí o nádche nie chrípke...

lb1984
18. dec 2024

@paaaaj544 len vitamíny, skus med, propolis, do nosa dáku morskú vodu, do hrdla prírodný sprej alebo pastilky, salvijovy caj

vroni
18. dec 2024

Žiadna chrípka, akurát si nachcipana. Ak sa nutne chces niečím umelým kŕmiť, tak si kúp vitamíny. Ale salviovy čaj a prekloktat slanou vodou (na dezinfekciu hrdla) ti urobí rovnakú službu.