Ak ukáže Holter tachykardiu, tak ide o problém srdca?

16. sep 2024

Ak su fazy tachykardie zachytene na ekg holteri ide o problem srdca? Ci to moze byt aj psychika a vyceroanie?
Viem ,ze je ru milion tem o tom,ale to tam spomenute nebolo.

lenkapompova
16. sep 2024

Anno ukaže vam na ten holter aja nato idem

taktotedanie
16. sep 2024

Ukaze ale su bezne a nemusia znamenat problem so srdcom
Mozes mat na 100% zdrave srdce a aj tak sa niekedy objavi tachykardia
Mas vylucenu sz, ine ochoreni? Aj samotny stred ci kava ti urobi tachykardiu, aj ked vyjdes 2 poschodia peso

babushkaem
16. sep 2024

ja som s týmto mala problém. ideál je zistiť, či máš taký vysoký tep aj počas spánku.

lenkapompova
16. sep 2024

@babushkaem ja beriem nato lieky metoprolo

lenkapompova
16. sep 2024

@taktotedanie ano aj kava aj stres to moze bit ja som cela vistresovana stoho

autor
16. sep 2024

@babushkaem no prave,ze pocas spanku 150-160

autor
16. sep 2024

@babushkaem a ako si to vyriesila?

autor
16. sep 2024

@taktotedanie mavam to hlavne v spanku,sz vylucena, vylucene adenomy, kavu nepijem. Tak ozaj neviem.

babushkaem
16. sep 2024

bola som na ultrazvuku srdca, doktor povedal, ze mam zhrubnutu chlopnu, ale to ma vela ludi, tak som sa zacala menej stresovat a zacala som cvicit kardio

andreja13
16. sep 2024

@babushkaem To je krasne, ze menej stresovat. To by si mohla napisat recept ako na to 😀

babushkaem
16. sep 2024

@andreja13 neviem, zmenila som pohlad na cely svet. proste ked nejde o zivot nejde o nic. cize recpet neviem dat.

autor
16. sep 2024

@babushkaem a prejavovalo sa ti to tiez v spanku? Lieky ti na to nedali? Ved jasne,ze sa netreba strwsovat,len sa to lahko povie a tazsie spravi.

taktotedanie
16. sep 2024

Stres, daj magnezium alebo guajacuran

autor
16. sep 2024

@taktotedanie magneziym si davam. A ked to nie je problem srdca, preco ma internista objednal do SUSCH?

taktotedanie
16. sep 2024

Odkial to mame vediet? On ta vysetroval
Asi tam maju lepsie vybavenie