Ako spoznám zlú psychologičkú, psychiatričkú ?
Kedy mám zmeniť ?
@bebemonika neviem... psychiatrička mi len dáva a dáva lieky..... mám pocit, že ani nevie čo mi dáva... len skúša a skúša... nerozumie mi mám pocit..... chcem aby mi lieky pomohli, a nie aby mi bolo horšie... aj po 3 týždnoch... neviem práve... či je dobrá alebo len háda proces liečby
@sjack tak s týmto ešte neporadím. Ja som dostala len prvú dávku, ale nepáči sa mi jej prístup. Ale ak si toto myslíš, tak by bolo lepšie zmeniť. No nechcem ti moc radiť, keďže som v tomto nová 😩.
@bebemonika 🙂... ja som mal už kopec liekov... ale tu nejde o to.... možno len nevie, čo predpisuje... ale radšej ešte počkaj... ber tie lieky ktoré ti dala, a uvidíš.... ale už ako chceš, ty sama vieš čo je dobré.. ako to cítiš... keď chceš zmenu, tak zmena bude
@sjack tak psychológ a psychiater je dosť rozdiel - psychiater v tunajších podmienkach nemá čas riešiť tvoj život, skôr sa zameria na problém a liečbu liekmi - ktoré môžu a nemusia zabrať. A vtedy môže skúšať. Psychológ je iná téma - tam je potrebné aby bola dôvera, skutočný záujem zo strany psychológa a aj nejaké pokroky hoci len malé...
lieky užívaš 3 týždne a ešte nepomohli? Ak sú to AD tak môže trvať nástup účinku aj dlhšie.... 4-6týždňov....
psych. tiež len triafa lieky tak ako asi obvodný keď predpisuje antibiotika...Obv. kým nemá výsledky rozboru z labáku tak to je tiež len tak od buka....
A o vedľajších účinkoch liekov ani nehovorím... Niekto nemusí mať žiadne vedľ. účinky a u ďalších je to horšie....
Poznas ju tak ze ,ti da len lieky a rychlo rychlo dalsi na rade.Dobra psychiatricka sa ta pyta a pocuva pozorne aj tristvrte hodiny.
@sjack kolko beries lieky? Je rozdiel brat lieky 2 tyzdne a brat ich 3 mesiace. Navyse psychiater je tiez lekar takze ak si nestudovala 6 rokov medicinu tak sa im ,,neser" do remesla. Ver mi nie si od nej mudrejsia
Podľa mňa to vycítiš, a hlavne ide o dôveru, ak jej nedôveruješ je to zlé. Hlavne, aby ti "sadla". Ale tiež som nad tým rozmýšľam, či je zlá psychiatrička alebo ja.