Ahojte baby stretli ste sa s tým, že keď máte ísť na nejaké stretnutie mávate pred tým bolesti brucha a hnačku?Lebo mne sa to teraz objavilo a neviem z čoho to je .. mám aj ročného syna a venujem sa mu každý deň..citim aj taku slabosť, únavu oči sa mi zatvárajú neviem či to je všetko stres ,alebo skôr vyčerpanosť organizmu
@jana182929 ak sa toto objavuje pred stretnutiami a novymi neznamymi situaciami, tak je to stres.
Ak citis unavu a tie ostatne veci permanentne, aj v case, ked ostavas doma, nikam nejdes, tak to mozu byt priznaky choroby.
Este sa taky clovek nenasiel, co by som sa s neho posr... 🤣🤣🤣
Tak ale kazdopadne neprijemne.
Aj mne sa to stávalo, proste stres a nervozita, mala som ísť na pohovor po x- rokoch do práce a ja som hrozný introvert...
Mne sa to stavalo na VŠ pred náročnou skúškou
@jana182929 ja to nemavam nikdy. Ale moj muz ano. Ked ide na dolezite obchodne stretnutie tak sedi hodinu pred tym na zachode. Je to bezne, stres...😊
@jana182929 áno je to pomerne bežné, je to zo stresu, sú ľudia, čo sú na toto citlivejší ako ostatní. Taká ako keby črevná neuróza. Občas to mávam aj ja, keď je to veľmi nepríjemné tak si dám Imodium a prejde to.
Ja som to mala pred jazdami v autoškole ...furt keď ma čakala tak som letela na záchod....potom ma preháňalo zo začiatku už po skúškach keď som začala jazdiť našim autom .
Jasne vsak to je stres z toho, ze nevies co ta caka, kazda to urcite zazila