Čo vám pomáha? včera som si dala lieky proti bolesti na silnú bolesť hlavy, na chvíľu sa mi polepšilo, dnes som opäť ráno vstala s tlakovou bolesťou hlavy a očí, môže to byť z počasia?
U obvodnej, aj očnej som bola, vraj z ich pohľadu mi nič nie je, vraj z počasia to môže byť.
S migrénou mám dlhoročné skúsenosti, liečim sa na ňu, ale táto bolesť je taká tlaková skôr, nemávam ju. Ďakujem.
Mávam tiež tieto bolesti a koronu nemám. Plánujem vyšetrenia lebo ja som sa zľakla dr.googla ktorý hneď vyhodil nádor na mozgu
@fiafia mala som kamošku s týmto... normálne sa jej to len zhoršovalo a zhoršovalo.. ani jej neprišli úplne do detailu o čo sa jedná, ale marodovala viac ako pol roka. Trpela hroznou bolesťou. Našli jej aj nejaké lezie, ale neviem presne v ktorej časti mozgu. Čosi na to brala a prešlo jej to. Môj otec ešte roky dozadu detto..nemarodoval, ale chodil na nejaké infuzie a každé dva roky na kontrolné MRI, tak isto lézie. Nemusí byť všetko hneď rakovina. Stres neprospeje.
Hlava býva aj u mňa problém pri zmenách počasia, keď jeden deň pekne a zase na druhý prší alebo je celkovo tak mrzko.
Ja nejako to ovplyvniť neviem, ale teda zaberá mi keď si od bolesti dám cetalgen, to je rýchla pomoc u mňa. A už podľa toho aké počasie hlásia cca viem čo čakať u mňa 😀
Aj ja mavam tlaky a bolesti, ale to viem, ze migrena je u mna uplne nieco ine, toto je take akoby moje telo chcelo taky nepekny den len prebdiet niekde v posteli a neist nikam 😀 😀
Nestraším ani nič podobne.. ale téma aktuálna... Mne takto prišiel kovid 😁. Do dvoch dní bolesti tela, teploty.. prešlo do troch dní, ale bolesti hlavy som mala ešte asi týždeň.