Aj vy máte v takomto počasí tlaky v hlave a očiach?

26. nov 2021

Čo vám pomáha? včera som si dala lieky proti bolesti na silnú bolesť hlavy, na chvíľu sa mi polepšilo, dnes som opäť ráno vstala s tlakovou bolesťou hlavy a očí, môže to byť z počasia?
U obvodnej, aj očnej som bola, vraj z ich pohľadu mi nič nie je, vraj z počasia to môže byť.
S migrénou mám dlhoročné skúsenosti, liečim sa na ňu, ale táto bolesť je taká tlaková skôr, nemávam ju. Ďakujem.

lenusa20
26. nov 2021

Nestraším ani nič podobne.. ale téma aktuálna... Mne takto prišiel kovid 😁. Do dvoch dní bolesti tela, teploty.. prešlo do troch dní, ale bolesti hlavy som mala ešte asi týždeň.

fiafia
26. nov 2021

Mávam tiež tieto bolesti a koronu nemám. Plánujem vyšetrenia lebo ja som sa zľakla dr.googla ktorý hneď vyhodil nádor na mozgu

lenusa20
26. nov 2021

@fiafia mala som kamošku s týmto... normálne sa jej to len zhoršovalo a zhoršovalo.. ani jej neprišli úplne do detailu o čo sa jedná, ale marodovala viac ako pol roka. Trpela hroznou bolesťou. Našli jej aj nejaké lezie, ale neviem presne v ktorej časti mozgu. Čosi na to brala a prešlo jej to. Môj otec ešte roky dozadu detto..nemarodoval, ale chodil na nejaké infuzie a každé dva roky na kontrolné MRI, tak isto lézie. Nemusí byť všetko hneď rakovina. Stres neprospeje.

jana_vaj
26. nov 2021

Hlava býva aj u mňa problém pri zmenách počasia, keď jeden deň pekne a zase na druhý prší alebo je celkovo tak mrzko.
Ja nejako to ovplyvniť neviem, ale teda zaberá mi keď si od bolesti dám cetalgen, to je rýchla pomoc u mňa. A už podľa toho aké počasie hlásia cca viem čo čakať u mňa 😀

san_dra11
27. nov 2021

Aj ja mavam tlaky a bolesti, ale to viem, ze migrena je u mna uplne nieco ine, toto je take akoby moje telo chcelo taky nepekny den len prebdiet niekde v posteli a neist nikam 😀 😀