Aj vám tak vypadali vlasy po pôrode?

horwi
7. sep 2021

Aj vam tak vypadali vlasy po porode? Nejake rady? Triky? 😁 Prosim okrem cibuloveho zabalu, ten uz skusat nejdem 😁 a ziadne Plackovej cukriky... Nieco normalne prosim.

zdenka11081983
7. sep 2021

@horwi vydrzat, nepomoze nic. Zbytocne vyhodene peniaze za pripravky. Neboj dorastu ked sa upravi hladina hormonov.

werony_n
7. sep 2021

@horwi áno aj mne extrémne vypadávajú vlasy, čítala som, že počas tehotenstva sa vlasy zlepšia a po pôrode to, čo by vypadlo počas tehotenstva ti vypadne po pôrode, čiže je to ok. Používam vitamíny nato, ale nepomáha, takže len prečkať 😊

ja_mama
7. sep 2021

cca 3 mesiace po porode mi zacali tiez vypadavat...pouzivala som sampon Plantur39 a zdalo sa mi ze trosku pomahal, uz som sa bala ze skoncim plesata ale nastastie to po tych 3-4 mesiacoch prestalo (zrejme ked sa uz hormony ako tak ustalili) a pekne zacali rast nove vlasky 🙂 kym nedorastli do normalnejsej dlzky vyzeralo to trochu komicky ale aspon tam tie vlasy uz boli 😀

polyana
7. sep 2021

fakt len vydrzať, Prešla som si tým tiež, neskutočne množstvo vlasov mi vypadavalo. Ale po asi 4 mesiacoch sa to opäť znormalizovalo.

tosomja
7. sep 2021

Vypadávajú. Sú všade. Každý deň taká guča 🙄nič nepomáha

alvaluka
7. sep 2021

@horwi urobili sa mi normalne kutiky. Ja som si kupila jedno balenie Donna Hair, a bud trochu pomohlo alebo sa to upravilo aj postupne samo.
Na druhej strane Donna hair som vyskusala aj predtym a ja som videla aj vysledky, aj jedna kolegyna bola spokojna s tym.

Boh ale sud, ci to fakt zohralo taku ulohu, alebo sa to upravilo casom, no bola som dost mimo z tych kutikov tak som to vyskusala znova.

evabb35
7. sep 2021

@horwi Vypadali, ale vždy som mala husté vlasy, takže som to vôbec ani neriešila. Stále mám vlasov dosť.

sisqa33
7. sep 2021

@horwi aj mne po oboch porodoch vypadali riadne vlasy.. Je to normálne, upravilo sa to.. Mne sa osvedcili vitaminy Venira a to som toho uz dost poskusala..Z tychto mi nebolo zle a som mala pocit ze mam lepsie vlasy, sa mi tak nelamali.. 🤷‍♀️

horwi
autor
7. sep 2021

@tosomja oooooo moj boze 🙈🙈🙈

horwi
autor
7. sep 2021

Robia sa kuty aj mne a mam jemne vlasy. S tymi kilami navyse a riedkymi vlasmi bude krasna 👏👏

kubkovamama
8. sep 2021

@horwi nic, vydrzat, cca 6mes po pôrode sa obnoví faza rastu. Uz treti krat to zazivam. 😂 Mozno zinok...Neuškodí,dobry na nechty aj plet aj imunitu.