Aj napriek liekom sa každú noc aj 2x zobudím

14. dec 2024

Aj napriek liekom sa kazdu noc aj 2x zobudim a potom spim aj do 12tej poobede
Ako to prosim napraviit? Teraz som zaspala po 23.
Zobudila som sa asi 1:40 a znovu zaspala a znova som sa zobudila teraz pred chvilou.takto je to kazdu noc a potom spim aj do 12. Poobede

jana_eyre_2
14. dec 2024

Ja sa tiež budím vnoci, len ja už spat nemôžem, lebo idem do práce skoro rano .. skúšala si nespat potom do 12tej?

Choď spať skoro, normálne o pol 10tej, nepozeraj už do mobilu.. keď sa zobudíš, ani nepozri na mobil.ci akykolvek cas ale maj zavreté oči, daj si melatonín.. nastav si budík na 7dmu a opakuj každý večer..

januska12323
14. dec 2024

Nespi do dvanástej a budeš lepšie spať v noci.

domka222
14. dec 2024

Akože, ja som podstatne viac krát za noc hore ako ty,ale vstávam normálne ráno. Nechodíš do práce, školy, keď spávaš celé doobedie?

autor
14. dec 2024

@domka222 mam zdravotne problemy. Pracovat nemozem kvoli nim

kacena4
14. dec 2024

vsak vstan rano o 8.00 na budík a o par dni sa ti rezim upravi ja keby som spala do 12tej tak som cela dolamana unavena. vstavaj skor a sprav si program ktory unavi telo a vecer budes lepsie zaspavat a v noci spat

lavender94
14. dec 2024

A aký máš spánkový režim? Respektíve čo robíš po večeroch? Ak máš zlu spankovu hygienu tak sa niet čomu čudovať a bez tých návykov sa nepohneš a nepomôžu ti ziadne lieky. Ale keby ja som len doma a nemôžem pracovať, tiež by som mala rozhádzaný režim. Ja keď som bola na MD tak som spávala tiež dlho, lebo som mala najviac energie v noci, bežne som o polnoci šurovala kúpeľňu, varila, žehlila.

michaela329
14. dec 2024

Len dvakrát? Ja sa budím aj tri-štyrikrát a teraz za tehotna ešte viac. Žiadne vyspavanie, budík a pekne krásne vstávať a fungovať. Večer si daj prechádzku aspoň pol hodinu, alebo nejaký šport v rámci možností.

koniarova
14. dec 2024

Aké máš problémy? Psychické?

autor
14. dec 2024

@koniarova aj telesne aj psychicke.

koniarova
14. dec 2024

Pre problémy nevieš spávať. Dali ti aj niečo na spanie? Ak nezaberá, treba zmeniť.

autor
14. dec 2024

@koniarova dali..ja ako viem zaspat len sa viackrat zobudim .a potom spim az do obeda.. pokial nemam na plane veci ako nakup, doktor ci cestovanie.
Dnes sa mi podarilo vstat o osmej a byt hore.

ina2405
14. dec 2024

Máš zlé návyky, to je celé. Aj sa sa prebudím v noci, teda teraz aj 8x pri malom, ale ak by som vyspávala do 12, tak by som mala totálne pomýlený biorytmus a "deň v pr.eli". Urob ako ti radia ženy tu. Ráno pekne budík a fungovať.