Aj napriek liekom sa kazdu noc aj 2x zobudim a potom spim aj do 12tej poobede
Ako to prosim napraviit? Teraz som zaspala po 23.
Zobudila som sa asi 1:40 a znovu zaspala a znova som sa zobudila teraz pred chvilou.takto je to kazdu noc a potom spim aj do 12. Poobede
Nespi do dvanástej a budeš lepšie spať v noci.
Akože, ja som podstatne viac krát za noc hore ako ty,ale vstávam normálne ráno. Nechodíš do práce, školy, keď spávaš celé doobedie?
@domka222 mam zdravotne problemy. Pracovat nemozem kvoli nim
vsak vstan rano o 8.00 na budík a o par dni sa ti rezim upravi ja keby som spala do 12tej tak som cela dolamana unavena. vstavaj skor a sprav si program ktory unavi telo a vecer budes lepsie zaspavat a v noci spat
A aký máš spánkový režim? Respektíve čo robíš po večeroch? Ak máš zlu spankovu hygienu tak sa niet čomu čudovať a bez tých návykov sa nepohneš a nepomôžu ti ziadne lieky. Ale keby ja som len doma a nemôžem pracovať, tiež by som mala rozhádzaný režim. Ja keď som bola na MD tak som spávala tiež dlho, lebo som mala najviac energie v noci, bežne som o polnoci šurovala kúpeľňu, varila, žehlila.
Len dvakrát? Ja sa budím aj tri-štyrikrát a teraz za tehotna ešte viac. Žiadne vyspavanie, budík a pekne krásne vstávať a fungovať. Večer si daj prechádzku aspoň pol hodinu, alebo nejaký šport v rámci možností.
Aké máš problémy? Psychické?
@koniarova aj telesne aj psychicke.
Pre problémy nevieš spávať. Dali ti aj niečo na spanie? Ak nezaberá, treba zmeniť.
@koniarova dali..ja ako viem zaspat len sa viackrat zobudim .a potom spim az do obeda.. pokial nemam na plane veci ako nakup, doktor ci cestovanie.
Dnes sa mi podarilo vstat o osmej a byt hore.
Máš zlé návyky, to je celé. Aj sa sa prebudím v noci, teda teraz aj 8x pri malom, ale ak by som vyspávala do 12, tak by som mala totálne pomýlený biorytmus a "deň v pr.eli". Urob ako ti radia ženy tu. Ráno pekne budík a fungovať.
Ja sa tiež budím vnoci, len ja už spat nemôžem, lebo idem do práce skoro rano .. skúšala si nespat potom do 12tej?
Choď spať skoro, normálne o pol 10tej, nepozeraj už do mobilu.. keď sa zobudíš, ani nepozri na mobil.ci akykolvek cas ale maj zavreté oči, daj si melatonín.. nastav si budík na 7dmu a opakuj každý večer..