Agolutin injekcie - platba

27. jún 2024

Stáva sa vám, ze si tieto injekcie zaplatíte? S výhovorkou doktorky, že momentálne ich nemaju v ordinácii a musíte si ich vybrať v lekárni. Je tam 5ks a tie 4 už neuvidíte. Komu ich potom pichnú. Kamoškam, doktorkam a sestričkam? Lebo nechápem, preco si ja tieto injekcie musím nonstop platiť.

matullienka
27. jún 2024

A prečo sa neozveš? Na rovinu by som povedala, že minule som v lekárni doplacala za 5 ks , že kde sú tie ostatné. Ja som u môjho dr nedoplacala nikdy

autor
27. jún 2024

@matullienka moja mama chodí k inému a tiež jej toto robí. preto by ma zaujímalo ci sa nemá platiť za ne alebo co. ale zrejme nie. co by si pytala od pacientky 1e? lenže ja keď zaplatím 5 tak to už citit

matullienka
27. jún 2024

No môže kľudne to 1 euro pýtať, len by ti mal dať k tomu aj doklad. A určite by to nemalo byť tak, že ty zaplatíš 5 injekcií a dostaneš 1

autor
27. jún 2024

@matullienka inak stávalo sa mi to aj pri bývalom gynekológovi. teraz zase. a máme tiež ktorá má iného gyn. prečo je to tak?

rozculena
27. jún 2024

napíš podnet na svoju poisťovňu

e1i
27. jún 2024

Ja by som im vybrala 1 a ostatne vzala domov do chladnicky

anos18
27. jún 2024

Tak isto to bolo aj u mojej. Poslala ma vybrať do lekárne, pichla 1 a ostatné jej ostali

rozculena
27. jún 2024

a to sa pichá iba jedna? Nie je to tak,že keď prídeš nabudúce,tak vytiahne zo šuflíka a pichne ti? Alebo keď prídeš nabudúce,zase platíš za 5?

autor
27. jún 2024

@rozculena iba jedna sa dava

anos18
27. jún 2024

@rozculena mne pichla 1. O tri- štyri mesiace zasa dala recept, vybrala som 5 kusov z lekárne, ale pichla iba 1

rozculena
27. jún 2024

ja by som to fakt riešila cez poisťovňu....

autor
28. jún 2024

@rozculena ja sa dnes na to spýtam

autor
28. jún 2024

@rozculena viete čo mi povedala. ze áno, vždy sa za to doplacalo nejakých 0,70 centov a potom to zdvihli na 2e. a ja ze Tak prečo som platila 5e? a ona ze Asi to išlo zase hore

matullienka
28. jún 2024

A tie zvyšné injekcie čo? Veď oni na tom potom dobre zarábajú. Ty zaplatíš v lekárni doplatok za injekcie tebe pichne jednu a ďalšie štyri potom vyuctuje ďalším pacientkam?

autor
28. jún 2024

@matullienka vieš čo netuším ale najbližšie keď pôjdem na tu injekciu a povie mi ze zase mam vybrať v lekárni tak sa spýtam že kde sú vždy tie zvyšné 4 co ostávajú. na toto som fakt zvedava

autor
28. jún 2024

@anos18 @rozculena akože ja tomu fakt nerozumiem. pýtala by som sa viac ale vzala ma dovnútra, keď tam mali pacientku a nechcela som to tam riešiť. Najbližšie keď tam budem volať a povie, že treba vybrať z lekárne, tak narovinu sa spýtam, že či len ja ich furt vyberám a tie 4 zmiznú alebo to kazu každej

anos18
28. jún 2024

Mne sa to tiež nechcelo riešiť. A už teraz nepotrebujem, nič mi nepichá

autor
28. jún 2024

@anos18 ja som si dala pichnúť len zato ze idem 19teho na operáciu a keďže mne chodia ako sa im zachce tak nechcem riskovať že zrovna vtedy prídu