Agnucaston - skúsenosti?

sssofi
9. apr 2019

ahojte chcem sa opýtať užíva z Vás niekto agnucaston? aké podľa Vás je? Má nejaké vedlajsie učínky?

fkata
10. apr 2019

@sssofi Konkrétne tento prípravok nie, ale už určitú dobu som brala Vitex jahňací.

kafulienka
10. apr 2019

tiez som brala vitex jahnaci a 1mesiac aj agnucaston - dlhodobo vitex, ziadna zmena - prolaktin stale vyssi....

nika028
10. apr 2019

Ja beriem ķôli PMS 1 mesiac.Ziadne nežiaduce účinky som nezaregistrovala.Ja som mávala 4-3 dni pred mrchou špinenie zatiaľ som 3 dní pred a nič.Tak asi účinkuje a som aj krotkejšia 😀

sintra
12. apr 2019

Zalezi, na co ho chces brat. Ja som ho brala kvoli PMS, konkretne bolestivosti prsnikov. Pomahal mi velmi. Ziadne vedlajsie ucinky.

mackar3p
25. jún 2019

Ahojte,dneska som si kúpila agnucaston tablety konečne tie bolesti sa nedajú vydržať,gynekologička mi povedala,že telo sa mení,,,,ako nato som prišla i sama,ale takto...S otázkou,či mi niečo nato dá jasne ,že nie.Budem určite musieť zmeniť gynekologičku.Ale chcem sa vrátiť k tomu,že konečne mám liek a dúfam,že mi zaberie😭

mackar3p
27. júl 2019

@mackar3p No,liek kúpený a veľkú zmenu badám,veľká spokojnosť🥰

4444mono4444
22. feb 2022

@sssofi mne neskutočne pomohol nechápem...vždy som mala 30-34 dňový cyklus ,po prvej PMS 28 deň + nemám hormonálne akne ,to s tým som si nevedela rady okrem HAK nezabralo mi nič fakt toi ostali jazvy ach...pre mňa zázrak odporúčam aspoň skusit

mackar3p
22. feb 2022

@4444mono4444 ja som ho už vysadila asi pred rokom,lebo sa mi upravil menzes,ale vidím,že zas ho budem musieť brať,lebo mešká a zas tie bolesti.Gynekologičku som na šťastie zmenila za chlapa mne to nevadí,lebo aspoň mi kopu vecí vysvetlí a má ochotu sa otom so mnou baviť 😊

dkethe
29. mar 2022

Ahojte, mate aj cerstvejsie, dlhodobejsie skusenosti?
Pms ma likviduje po psychickej stranke, na 7 dni v mesiaci sa zo mna stava depresivna troska... Pomoze to?

mackar3p
30. mar 2022

@dkethe určite áno,keď už som vedela,že dostanem pms,tak po užívaní agnucastonu nebola som zlá a ani zmena nálad a hlavne nemala som také kŕče,ked som už mala dostať svoje dni,takže úplne super a upraví to aj cyklus.

agata2111
20. mar 2023

@dkethe ahoj. Pomohol ti agnucaston na psychiku pocas PMS? Uvazujem,ze ho zacnem brat - bo 10dni pred menzesom mam strachy-uzkosti... ked sa mi spusti menzes, som ako vymenena.

dkethe
20. mar 2023

@agata2111 ano 🙏 treba ho brat denne, nie ako lexaurin, ze pri eskalacii problemov 😊

map0007
28. jún 2024

@sintra ahojky,zvažujem si ho tiež kúpiť,ajo dlho ste brala agnucaston.Tiez ma strašne bolia prsniky už 4m.Gynekologicka ze zo spodu ok.

map0007
28. jún 2024

@mackar3p ahojky,pozerám ze Vám pomohol agnucaston s pms,bolieva Vás aj prsia? Ďakujem