ahojte chcem sa opýtať užíva z Vás niekto agnucaston? aké podľa Vás je? Má nejaké vedlajsie učínky?
tiez som brala vitex jahnaci a 1mesiac aj agnucaston - dlhodobo vitex, ziadna zmena - prolaktin stale vyssi....
Ja beriem ķôli PMS 1 mesiac.Ziadne nežiaduce účinky som nezaregistrovala.Ja som mávala 4-3 dni pred mrchou špinenie zatiaľ som 3 dní pred a nič.Tak asi účinkuje a som aj krotkejšia 😀
Zalezi, na co ho chces brat. Ja som ho brala kvoli PMS, konkretne bolestivosti prsnikov. Pomahal mi velmi. Ziadne vedlajsie ucinky.
Ahojte,dneska som si kúpila agnucaston tablety konečne tie bolesti sa nedajú vydržať,gynekologička mi povedala,že telo sa mení,,,,ako nato som prišla i sama,ale takto...S otázkou,či mi niečo nato dá jasne ,že nie.Budem určite musieť zmeniť gynekologičku.Ale chcem sa vrátiť k tomu,že konečne mám liek a dúfam,že mi zaberie😭
@sssofi mne neskutočne pomohol nechápem...vždy som mala 30-34 dňový cyklus ,po prvej PMS 28 deň + nemám hormonálne akne ,to s tým som si nevedela rady okrem HAK nezabralo mi nič fakt toi ostali jazvy ach...pre mňa zázrak odporúčam aspoň skusit
@4444mono4444 ja som ho už vysadila asi pred rokom,lebo sa mi upravil menzes,ale vidím,že zas ho budem musieť brať,lebo mešká a zas tie bolesti.Gynekologičku som na šťastie zmenila za chlapa mne to nevadí,lebo aspoň mi kopu vecí vysvetlí a má ochotu sa otom so mnou baviť 😊
Ahojte, mate aj cerstvejsie, dlhodobejsie skusenosti?
Pms ma likviduje po psychickej stranke, na 7 dni v mesiaci sa zo mna stava depresivna troska... Pomoze to?
@sssofi Konkrétne tento prípravok nie, ale už určitú dobu som brala Vitex jahňací.