Dobrý deň, vo štvrtok v noci 3.3 dostal môj priateľ teploty, neskutočná bolesť svalov, potenie. Povedal, že to bola najhoršia noc v jeho živote. Na druhý deň 4.3 sa otestoval domácim ag testom a vyšiel pozitívny. V ten deň 4.3 sa ale po kvalitnom spánku cítil oveľa lepšie. Každý deň až do dnes 10.3 sa testuje domácim ag testom a stále je pozitívny. No ide o to, že chlapcovi už nič nieje, zle mu bolo iba jednu noc a potom nič,samozrejme pociťuje miestami únavu, točenie hlavy alebo bolesti na pľúcach, čo myslím, že buxe trvať ešte dlho potom. No v pondelok 7.3 bol testovaný na PCR a vyšiel negatívny. Do dnes je však pozitívny na domáci ag test. Takže čomu veriť? Je už v poriadku, len by som chcela vedieť, či sa už môžme stretnúť alebo nie. Ďakujem pekne za odpovede ak ste sa s niečím podobný stretli🤔
Niekedy odoberu vzorku zle aj na pcr teste... pokial je domaci test pozitivny, je ten clovek este infekcny pre okolie, to nam prizvukovali dokola... a byt tyzden pozitivny skutocne nie je nic nezvycajneho, synovia mali 9 dni pozitivny antigen... ja by som to odlozila to stretnutie.
pri omnicrone je to zial bezne, ze pcr neukaze, pretoze bol bud nespravne odobrany alebo v nevhodny cas odobrany. Stalo sa to aj nam so synom. Kedze som neverila negativnemu vysledku PCR testu, isiel este raz na dalsi den a vysiel pozitivny s vysokou virusovou nalozou. Inak tu na koniku je uz vela prispevkov na tuto temu.
bezne aj pri omicrone aj pri delte, mne az 3. ukazal na 14ty den , prvy mohol byt zle urobeny, ale druhy isto nie, upozornila som ze mam priznaky a pcr bol negativny, tak mi az 2x vytrela hrdlo nos obe dierky hlboko az ma napinalo po 10 sekund do jednej a aj tak negativ. Az zuvaci test mi ukazal...Tie testy nie su a nikdy neboli 100%tne, na to sa zabuda.
@anabella17 stretli že švagor mal doma v jeden deň 1x pozitívny domáci Ag test, 1x negatívny a opäť 1x pozitívny, (robil 3 lebo si nebol istý) šiel na PCR a negatívny... Švagrina ráno domáci negativny v ten deň šla na PCR a pozitívny.... Neverim odvtedy domácim testom absolútne 🙂