Ag pozitívny a PCR negatívny

anabella17
10. mar 2022

Dobrý deň, vo štvrtok v noci 3.3 dostal môj priateľ teploty, neskutočná bolesť svalov, potenie. Povedal, že to bola najhoršia noc v jeho živote. Na druhý deň 4.3 sa otestoval domácim ag testom a vyšiel pozitívny. V ten deň 4.3 sa ale po kvalitnom spánku cítil oveľa lepšie. Každý deň až do dnes 10.3 sa testuje domácim ag testom a stále je pozitívny. No ide o to, že chlapcovi už nič nieje, zle mu bolo iba jednu noc a potom nič,samozrejme pociťuje miestami únavu, točenie hlavy alebo bolesti na pľúcach, čo myslím, že buxe trvať ešte dlho potom. No v pondelok 7.3 bol testovaný na PCR a vyšiel negatívny. Do dnes je však pozitívny na domáci ag test. Takže čomu veriť? Je už v poriadku, len by som chcela vedieť, či sa už môžme stretnúť alebo nie. Ďakujem pekne za odpovede ak ste sa s niečím podobný stretli🤔

sasha10
10. mar 2022

@anabella17 stretli že švagor mal doma v jeden deň 1x pozitívny domáci Ag test, 1x negatívny a opäť 1x pozitívny, (robil 3 lebo si nebol istý) šiel na PCR a negatívny... Švagrina ráno domáci negativny v ten deň šla na PCR a pozitívny.... Neverim odvtedy domácim testom absolútne 🙂

anjelicek26
10. mar 2022

Niekedy odoberu vzorku zle aj na pcr teste... pokial je domaci test pozitivny, je ten clovek este infekcny pre okolie, to nam prizvukovali dokola... a byt tyzden pozitivny skutocne nie je nic nezvycajneho, synovia mali 9 dni pozitivny antigen... ja by som to odlozila to stretnutie.

uhnakova
10. mar 2022

pri omnicrone je to zial bezne, ze pcr neukaze, pretoze bol bud nespravne odobrany alebo v nevhodny cas odobrany. Stalo sa to aj nam so synom. Kedze som neverila negativnemu vysledku PCR testu, isiel este raz na dalsi den a vysiel pozitivny s vysokou virusovou nalozou. Inak tu na koniku je uz vela prispevkov na tuto temu.

stastna17
10. mar 2022

bezne aj pri omicrone aj pri delte, mne az 3. ukazal na 14ty den , prvy mohol byt zle urobeny, ale druhy isto nie, upozornila som ze mam priznaky a pcr bol negativny, tak mi az 2x vytrela hrdlo nos obe dierky hlboko az ma napinalo po 10 sekund do jednej a aj tak negativ. Az zuvaci test mi ukazal...Tie testy nie su a nikdy neboli 100%tne, na to sa zabuda.