Prosim ženy, mal niekto s týmto problém? Ako dlho ste to liečili? Kedy začali ustupovať? Čo vám pomohlo? Mam ich veľa v ústach a hrdle. Už sú to 4 dni, ledva jem ledva spím od toho..
Skus ustnu idu corsodyl z lekárne. Dlho ma trápili afty, mala som 35 naraz 😩 skusala som všetko mozne aj nemožné... atb, antivirotika... cca pol roka som ich mavala takto vela.. eate proplisom v alkohole som si to potierala, to umrtvilo a mohla som sa asoon najesť. Je tomu cca 2 roky, odvredy stale aaspon 1 za mesiac mam... vzdy pri oslabenej imunite, strese... Min 7 dni, kym sa zahoji, nijako to neurychlis
Ano od dnes mam vitaminy B, D, C, Tantum verde aj som si vyplachovala s repikom, ale zufala som lebo neviem spať ani z toho
B je dôležité, napr. pangamin. Mne pomohlo vyplachovať vodou s 1-2 kvapkami z čajovníka /Tea tree oil/ majú v každej lekárni aj DM.
Ber vitamín B dlhodobo, kloktaj si ústa a preplácaj slanou vodou, daj si ústnu vodu, nejedz paradajky bude ťa to štipať viac, kúp si kamistad senzitiv…prejde snáď do 3 dni keď budeš robiť toto