Ahojte chcela by som sa spýtať v krátkosti , že či sa môže spraviť aft na špičke jazyka ? Mám aj inde afty v ústach no sa mi niečo podobné spravilo aj na špičke jazyka.. A niake vodičky na afty by som bola rada keby ste mi poradili .. ďakujem dopredu.
Urgo afty gel topka a dlho vydrzi
Mne to robia pasty so SLS
@janeninka no to idem pozriet.. ja som afty NIKDY nemala, a teraz uz dva mesiace odkedy mam nove pasty... porazit ma ide :(
3/4 roka som mavala afty, prkaticky skoro stale, boli velke, zapalene, aj viacere naraz. obcas som mala obdobie, ez sa mi zapalili dasna za zubami mudrosti, strasne to rezalo, tiez zvacsene uzliy, horucka.
obcas om brala nejake vitaminy. ale nei dlhodobo. raz som si zas nasadila B-komplex forte a zrazu sa mi afty prestali robit. ked som sa ho pokusila zredukovat, opat som mala afty. musela som ho uzivat 6m, ale pomaly som znizovala davku, lebo neskor som uz bola tehu. odvtedy viem, ez ked sa mi rozbehnu afty, ci nejake zapaly v ustach, chyba mi niektory z vitB
niake vodicky... ach.
Ja pouzivam canadent, a celkom rada mam aj propolisovu tinkturu.. ALE najlepsie je prist na to,z coho sa ti to robi.. ja mam otestovane dve veci: paradontax pasta na zuby a cmulacie tabletky.. z toho mam aft plne usta hned a dokonca presne na spicke jazyka, bolavy jazyk.
Povod si skus riesit, ci je to taketo nieco, alebo imunita...