Afty, herpes a koloidné striebro

tale5
16. jan 2013

2 mesiace mám v ústach masívny výsev áft-herpesu, sami lekári nevedia presne určiť čo to je. mám silné bolesti, nezaberajú antivirotiká, ani iné lieky. máte niekto skúsenosť s niečím takým a s liečbou koloidným striebrom? ďakujem

sissy27
16. jan 2013

@tale5 skúšala si doplniť vitamíny, minerály ? herpes / afty sa vyskytujú hlavne pri nejakom oslabení imunity...

katy1979
16. jan 2013

Vyskusaj uvidis. Je to asi individualne. U mojho maleho na toto koloidne nezabera. Skusali sme aj aloe vera ci potierat kvapkami B vitaminu. Skus aj vela c vitaminu ak si nahodou este neskusala.

majamat
16. jan 2013

ja som sa trapila pred tehu 1r z aftami. viac som ich mala, ako nemala a vzdy boli viacere a okolie riadne zapalene a samozrejme bolestive. 2x som prezila riadnu infekciu v ustach. mala som afty, kerpesy, zapalene dasna, hlavne dole za zubami mudrosti, co riadne rezalo, zvycsene uzliny a horucky. az takto daleko to zaslo. preliecena antivirotikami a vitaminmi. ked som to liecila, bolo dobre, potom sa to vratilo do starych kolaji. potom som si kupila znovu na preliecenie B-komplex forte a uzivala som chvilu 2tbl denne, potom 1 tbl denne a presiel tyzden, 10dni 2 tyzne ... a ja som si uvedomila, ze zrazu nemam afty. tak som v tom pokracovala a uzivala som B-komplex, ale uz len obycajny aj v tehu. ked som sa popar tyzdnoch, ci mesiacoch, pokusila znizit davku, tak sa mi hned afty urobili znovu. takze som to uzivala okolo 6m a postupne som znizovala davku a teraz si len obcas hodim tabletku, ked sa mi nahodou urobia afty. inak uz neuzivam a je to OK. bolo to hrozne obdobie. bavila som sa o tom s alergologickou a ta mi potvrdila, ze som mohla trpiet nedostatkom vitaminu B, kedze mi predtym zistili plucnu chlamidiu, ktora odobera vitaminy z organizmu.
ak by si to skusala, kup si ten B-komplex Forte (je silnejsi) v lekarni.- ja som mala aj nejaky z tesca, ale ten nemal ucinok. toto je on http://www.docsimon.sk/tovar/b-komplex-forte-ze...

tale5
autor
17. jan 2013

Dakujem baby, skusim ten vitamin B, to je zatial jedina vec, ktoru som neskusala (alebo lekari). Mam to v celych ustach, uz 10 dni som PN, zijem a pracujem v Rakusku, ta pliaga sa vyplazila na pery, takze nemozem medzi ludi. Bola som uz aj v Innsbrucku v Univerzitnej klinike, zobrali mi krv na vsetko mozne aj nemozne, cakame na vysledky, ale u 5tich lekarov co som zatial bola, sa ma opytali, ci si mozu urobit fotky, lebo ze to este nevideli a napisali mi nieco, co to este zhorsilo (antibiotika, kortizon, vodicky s obsahom alkoholu na afty..), alebo ma polutuju a poslu inde. Zatial aky taky ucinok mali antivirotika, ale len 2 tyzdne. Potom to vyrazilo este viac. Momentalne skusaju najsilnejsiu antiviroticku liecbu, aka sa da, ale zatial nic. Uz som z toho zufala. Neviem jest, pit, pery sa mi lepia dokopy, boli to.

majamat
17. jan 2013

@tale5 drzim palce. daj si co najvyssiu davku B-vitaminu, aka sa da a skus vydrzat uzivat aspon 2 tyzdne. ak mas riadny nedostatok, tak ucinok sa moze prejavit urcite az po par dnoch a mozno aj tyzdnoch. pozri si ten link, co som tu dala a pozri si aku davku tych ucinnych latok obsahuje a podla toho si vyber u vas, lebo predpokladam, ze tento B.komplex konkretne nemate. moze sa uzivat podla letaku 1-3tbl denne, najviac 3 tyzdne, ale nizsiu davku si mozes daj aj dlhsiu dobu a uvidis, aj podla prejavou, ci to potrebujes uzivat aj dlhsie.

majamat
17. feb 2013

@tale5 tak ako?

maznacik007
17. feb 2013

@tale5 co ti nakoniec pomohlo.. aj ja sa s tym trapim.... sa mi vyhodili tri velke afty znutra pier a zasa mam aj teploty.. a to som sa ledva doliecila zo zapalu pluc... na nervy proste...

idem skusit ten b vitamin... mozem normalne tabletkovy

majamat
17. feb 2013

@maznacik007 ak nekojis a nie si tehu, tak mozes B-komplex forte. ten je silnejsi. v tehu som uzivala, ale len obycajny a pri kojeni tiez len obycajny. asi mas aj oslabenu imunitu, kedze si po zapale pluc. nie je na skodu nasadit aj ostatne vitaminy, ale nie tie multivitaminy, co su v rklamach Centrum a pod, ale skor obycajny Celaskon 3x denne, Vitamin E aj Vit.A. len si poriadne letaciky precitaj, lebo napr. vit.E existuje tusim 100, 200 a aj 400mg. podla toho, ktory budes uzivat, je aj davkovanie. len to tiez neviem, ci sa mozu pocas tehu a kojenia.

reikina
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vase_zdraviesk
Odpoveď bola odstránená
Zobraz