Afroditin čaj zdravia

lubica285
3. apr 2013

Ahojte žienky, akurát som si pozerala na internete niečo na krčok maternice a našla som tam tento čaj...Máte s ním nejaké skúsenosti? Myslíte, že by to mohlo nejako vplývať na zlepšenie cytológie? Je bežne dostupný v lekárni?

ivanya
3. apr 2013

@lubica285 ahoj, mne ho doporucili v nemocnici po kyrete, je to vraj mali zazrak. Vypila som dve balenia, bolo ho treba objednat v lekarni, priviezli ho este v ten den.

timotejkabrejkova
3. apr 2013

Ja si ho kúpim ak mám gyn. problémy tri krát denne a je po probléme 🙂

lubica285
autor
3. apr 2013

@ivanya ďakujem za info 🙂

lubica285
autor
3. apr 2013

@timotejkabrejkova ďakujem 🙂

cerez
3. apr 2013

Žienky, ten čaj je len na krčok maternice, či môže sa použiť aj pri cystách?

lubica285
autor
3. apr 2013

@cerez na internete som čítala, že je na maternicu, výtok, krčok atď. a obsahuje aj alchemilku..ale o cystách neviem...

miapia
3. apr 2013

mne to nepomaha vobec...mam vytok rok a pol-ziadna zmena

lubica285
autor
3. apr 2013

@miapia ja to chcem hlavne kvoli krčku, a výtok? tiež som mala...a zabral mi macmiror....teraz mám priesvitný a to mi doktorka povedala, že ten je ok... aj kultiváciu som mala dobrú....

lubica285
autor
3. apr 2013

@miapia skús ešte alchemilkový čaj, aj ten je na výtoky...

miapia
3. apr 2013

mas zhorsenu cytologiu? myslim ze caj tu nepomoze, na zlu cytologiu by som skor sla na osetrenie krcka maternice laserom, alebo kryonizaciou, nieje to sranda.....ja som mala reakticvne zmeny, teraz mam ist na cytoster o mesiac sa stavim ze mam zapal a z toho ten vytok... a skusala som uz tolko cajov ze mi je z nich zle...alchemilkovy sypany z lekarne, afroditin, mysi chvostik, repicek, koloidne striebro, wobenzym, probiotika....

lubica285
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
miapia
3. apr 2013

drzim prsty, vysetrenie kolposkopom vam robili? to je taky pristroj, ktory dokladne zvacsi maternicny cipok a dokaze nasjt zmeny, ako erozie, ektopie, atd..ja sa na to chystam a dufam ze mi to vysetrenie spravia, teda spravi novy pan doktor.

poleva
3. apr 2013

pila som ho,chutný čaj,nič viac v nom nevidím 🙂

lubica285
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lubica285
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
miapia
3. apr 2013

a vytok bol prelieceny??? mna liecia moje uzasne lekarky rok a pol na vytok s tym ze im asi nedoslo, ze ma marne liecia gebuzinami, ked je problem mozno v krcku maternice.

lubica285
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
poleva
3. apr 2013

@lubica285 ja som sa ho veľa napila,po potratocj,veľmi mi chutil,a mala som pocit že robím niečo pre seba dobré,ja som totiž veľmi čajová 🙂)) kúp si ho ,nestratíš tým nič 🙂

lubica285
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
poleva
3. apr 2013

@lubica285 máme dvojičky,mala som 2 missedy,ale teraz ich je veľa,hm

miapia
3. apr 2013

lubica285 : tak potom by to malo byt ok, ja mam biely az zlty cely rok, nepomohlo nic ziadne atb kremy macmiror, nic