Ahojte žienky, akurát som si pozerala na internete niečo na krčok maternice a našla som tam tento čaj...Máte s ním nejaké skúsenosti? Myslíte, že by to mohlo nejako vplývať na zlepšenie cytológie? Je bežne dostupný v lekárni?
Ja si ho kúpim ak mám gyn. problémy tri krát denne a je po probléme 🙂
@timotejkabrejkova ďakujem 🙂
Žienky, ten čaj je len na krčok maternice, či môže sa použiť aj pri cystách?
mne to nepomaha vobec...mam vytok rok a pol-ziadna zmena
mas zhorsenu cytologiu? myslim ze caj tu nepomoze, na zlu cytologiu by som skor sla na osetrenie krcka maternice laserom, alebo kryonizaciou, nieje to sranda.....ja som mala reakticvne zmeny, teraz mam ist na cytoster o mesiac sa stavim ze mam zapal a z toho ten vytok... a skusala som uz tolko cajov ze mi je z nich zle...alchemilkovy sypany z lekarne, afroditin, mysi chvostik, repicek, koloidne striebro, wobenzym, probiotika....
drzim prsty, vysetrenie kolposkopom vam robili? to je taky pristroj, ktory dokladne zvacsi maternicny cipok a dokaze nasjt zmeny, ako erozie, ektopie, atd..ja sa na to chystam a dufam ze mi to vysetrenie spravia, teda spravi novy pan doktor.
pila som ho,chutný čaj,nič viac v nom nevidím 🙂
a vytok bol prelieceny??? mna liecia moje uzasne lekarky rok a pol na vytok s tym ze im asi nedoslo, ze ma marne liecia gebuzinami, ked je problem mozno v krcku maternice.
lubica285 : tak potom by to malo byt ok, ja mam biely az zlty cely rok, nepomohlo nic ziadne atb kremy macmiror, nic
@lubica285 ahoj, mne ho doporucili v nemocnici po kyrete, je to vraj mali zazrak. Vypila som dve balenia, bolo ho treba objednat v lekarni, priviezli ho este v ten den.