Adipex retard

tanja0808
9. júl 2014

ano viem co je to za liek aj ake ma neziaduce ucinky aj vsetko ostatne.

som si toho vsetkeho vedoma a verte mi ze toto je posledna moznost ktoru som dlho ale dlho zvazovala.

poprosim len zienky ktore to skusili, kde ste si ho objednali ja som nasla jednu sk stranku otazka je da sa verit????

stihle nech radsej nekomentuju, cvicit cvicim, jest jem zdravo proste niekedy si musi clovek pomoct aspon na zaciatok.

tanja0808
autor
9. júl 2014

aby som rozpisala moj problem uz som schudla 18 kg ale momentalne mam stress ci uz doma aj v praci a stale chodim a myslim na jedlo proste neustale. Preto som si povedala ze zadovazim si tento liek aby som si pomohla kedze este 20 kg mam pred sebou.

mawka
9. júl 2014

@tanja0808 ked chces skoncit na pohotovosti, ked si chces zunicit zdravie, nech sa paci. nezabudaj, ze na 90% ti predaju shit, lebo nevies, ako original vyzera a vyrobit placebo a blister a nejake lieky uz dokaze aj student farmakologie.
busenie srdca, dehydratacia, embolia, zmeny nalady, chces to podstupit? ja som to podstupila, nie, dakujem, neprosim.
tie lieky vyvolavaju obrovske navyky, ked prestanes brat, rozozeries sa zase a naberies viac., nenaberies, ked schudnes pohybom a upravou stravy. ale to mozes zacat teraz alebo pokracovat a bez adipexu. uz teraz si nervozna, vies, co to spravi s tebou potom? mas krasne vysledky uz teraz, nechci to este rychlejsie. priberame 20 rokov a potom chceme do 3 mesiacov byt stihle ako prutiky. mas dieta? mysli na to, co s nim bude, ak dostanes infarkt.

tanja0808
autor
9. júl 2014

@mawka dakujem za prispevok, ano viem co en liek vsetko sposobuje nechcem schudnut rychlejsie. len momentalne potrebujem trosku pomoct. dalsia vec v cechach sa normalne predava na recept, vies o tom?
budem ho mat z ceskej lekarne

mawka
9. júl 2014

@tanja0808 a preco ides zrovna do adipexu? sak to bol hnus uz pred 30 rokmi. si pri nom ako nafetovana. si radsej zozen zo svajciarska cisty sibutramin. ten nema tolko neziaducich ucinkov a je tam legalny. adipex je humus. sibutramin je trosku light, lepsi. ale ja som s tym uz skoncila. nemienim si nadalej nicit zdravie. ono sa to vsetko zrata a ukaze sa aj po roku dvoch. aj keby si schudla trvalo. moja znama skoncila s emboliou par mesiacov po tom, co vysadila, inak zdrava zena. mne to sposobilo zdrav, problemy. nestoji to za to. povies si ze na zaciatok, potom nebudes spokojna, lebo schudnes len 3 kila za mesiac a zacnes experimentovat, budes mat navyk a budes tam, kde si mylis, a prepac, ale naivne, ze tam neskoncis. pomaly ziadna baba sa ti zo ztavislosti na anorektikach neprizna, ale je ich tu dost.

tanja0808
autor
9. júl 2014

@mawka preco prave adipex neviem je to jediny ktory poznam. no ja som si ho objednala len na mesiac a to je max ako dlho ho chcem brat. chcem s tym dosiahnut stiahnutie zaludka nic ine. citala som ze niektore pri tom nejedli nepili a tak. to zase nie budem sa snazit nadalej jest ovocie salaty a tak.

mawka
9. júl 2014

@tanja0808 ved prave, nejedli, nepili, citili sa ako fetacky na amfetamine, opytaj sa ich chlapov, ake boli, ake mali nalady, ako po kazdom stekali a boli protivne, neznesitelne. nejes, nepijes a ucinok je taky, ze mozes chciet jest akokolvek, ale nedostanes do seba nic. a ked nedostanes do seba nic, telo ti spaluje a vygrcas aj vodu, tak si vies predstavit, co to s tebou robi. ale ty si proste ides svojou hlavou a potom, ked sa nieco stane, nepriznas, ze si na adipexe, lebo u nas je zakazany, v celej EU su anorektika zakazane a aj ked su, su urcene len pre morbidne obeznych ludi, co ty zrejme nie si, lebo by ti ich predpisoval lekar. neboli z trhu stiahnute len tak pre nic za nic. pomaly kazdy koncil ked nie na pohotovosti, tak so srdcovo cievnymi problemami alebo na psychiatrii, to uz nikto neprizna. sa moze stat, ze ked skolabujes, tak ta ani neosetria, ked zistia, ze uzivas lieky na vlastnu zodpovednost a zakazane lieky. nehovoriac o tom, ze ten, kto ti ich posiela robi trestnu cinnost, mozno je monitorovany kriminalkou a tym padom aj ty. ved len nedavno bola v europe a aj na slovensku razia, kedy zadrzali tieto lieky predavane na cierno. uz to, ze si vybavujes recept na cierno je jasny signal, ze ty to robis s vedomim, ze kupujes leiky, ktore su zakazane. ja sa ti cudujem, ze takto riskujes. ved policia zadrzala nielen balicky, kde boli adresy koncovych uzivatelov, ale robia aj audit mailov, stranok. stoji ti to za to? dostat sa do problemov kvoli par kilam? ze sa na to nevykasles.

mawka
9. júl 2014

@tanja0808 a kedze si uz schudla 18 a nebol problem tolko schudnut a myslis na jedlo stale, je to v hlave. a to, co mas v hlave, na to ti adipex nijak nepomoze. skor najdi cestu ako sa vysporiadat s vtieravymi myslienkami na jedlo.

tanja0808
autor
9. júl 2014

@mawka ach

mawka
9. júl 2014

@tanja0808 no veru ach. viem, o com pisem, chudla som cely zivot, hore dole, diety neznasam, vyskusala som adipex, sibutramin, aj tie shitove sibuslimy a neviem co. podla mna je lepsie si dat zabandazovat zaludok a vec vybavena. akurat ze je to dost drahe. 1400 eur.

tanja0808
autor
9. júl 2014

@mawka aj nad tym som uz premyslala, vies ja mam take tlaky z vonka co sa mojej postavy tyka. z niekym sa zoznamim a vsetko sa toci okolo postavy

havana_frost
9. júl 2014

@tanja0808 To sa dá u nás objednať, keď to nie je liečivo povolené ŠUKL? To som prekvapená 😲 Môžeš si dať predpísať lieky na chudnutie normálne od doktora - internistu a on vyberie také, pri ktorých nebude toľko rizík pre teba. Ja som si dala raz jeden tento adipex a 3 dni som bola úplne mimo 😠

mawka
9. júl 2014

@tanja0808 mne o tom nemusis hovorit, v tomto ta uplne chapem. ale su, nastastie chlapi, ktorym sa pacia aj baculky. len som zistila ja zase to, ze ked sa prilis zaoberam mojimi spekami, tak jasne, ze si chlapa nepritiahnem. minule som skusila sa nahodit sebavedomo, sebavedomo sa prejst do obchodu, kam chgodim v teplakoch a ze ake pohlady 🙂
som si presla fazami roznymi, aj depkami. teraz som si nastavila hlavu pozitivnejsie v tychto veciach. ja musim byt ok, akonahle mam depky, zeriem. stres=jedlo. ale nevyluzcujem ani plastiky. niekedy si clovek inak nepomoze a vobec sa za to nehanbim.
nedavno mi jeden krasny chlap povedal, ze nemam chudnut a dvaat si plastiky kvoli chlapom alebo kvoli nejakym ludom. mam to robit len vtedy, ak to chcem sama pre seba, nie pre inych. mal pravdu a velku pravdu. lebo zatial som asi jedina, ktora riesi moju postavu. 😅

mawka
9. júl 2014

@havana_frost neviem, ci vobec nieco este predpisuju internisti. co mam ja info, tak sa anorektika liecia uz len u morbidne obeznych a pod dohladom. neviem fakt, ze by sa nieco zmenilo, ze by este internisti mohli aj tym, co maju menej nez morbidnu obezitu.

tominka207
9. júl 2014

Ahoj. Ja som to brala asi 3 dni a zbytok mi leží v šuplíku 🙂 V podstate som necítila žiadne vedľajšie účinky, cez deň to bolo Ok, ale v noci som nemohla spať. A keď som zaspala tak som cítila ako keby môj mozog stále pracoval a to mi stráááášne vadilo. Vydržala som to spomínané 3 dni. Neviem si predstaviť, že by som to brala dlhšie.

havana_frost
9. júl 2014

@mawka Neviem, môžeš mať pravdu, mne to ponúkal kamarát internista a to mám BMI 25 🙂 ale že keď chcem, predpíše. Nechcela som.

mawka
10. júl 2014

@havana_frost tak ja som vzdy hovorila, ze oni ich nezakazali uplne, lekari ich urcite maju, pretoze cim by sa liecili tie skupiny ludi, ktori to potrebuju. ale aj tam je to risk. vlastne kazda nadvaha je risk v kombinacii s tymito liekmi, to busenie srdca uffff... a vlastne po znamosti to brali baby, ktore mali "nadvahu" 5 kilo a z pohodlnosti chceli zhodit.
si pamatam, moje prve stretko s adipexom, moja mama, za sociku, pred dovolenkou v juhoske chudla zo dna na den, aka cica bola, schudla 20 kilo za nejake 2-3 mesiace, ale bola ako casovana bomba, neprijemna, podrazdena, v noci chodila ako matoha, nevedela spat, sme jej mali vsetci plne zuby. po dovolenke vysadila a nabrala dva krat tolko. povedala, ze nikdy viac. teraz pred operaciou kolena mala reductil, zo stranky, samozrejme a ked som to blizsie pozerala, proste to nemohol byt original, lebo reductil som kedysi uzivala. jednak mama po nom schudla len 5 kg a necitila to, co by citit mala, co reductil robi. ja ked som mala reductil, to bola supa, tie kila dole. ale samozrejme, ja som pri tom denne cvicila. prestala som a zase zachvaty zrania. nema to zmysel. je to v hlave. to neni fyzicka zalezitost, to je psychika. cim viac myslim na diety a na to ako vyzeram, tym viac sa mi chce doslovat zrat. nedajboze nuda, nicnerobenie, tiez by som do seba len tlacila. akurat som rozhodnuta, ze niekedy v buducnosti, az na to budem mat, si dam vyplastikovat vnutorne stehna, to mame proste dedicne tie valce, nech som makala a cvicila, proste to dole neslo. detto brucho po porode. ale k liekom sa uz nevratim. je to humus a mna nebavi behat po lekaroch len preto, ze som bola hnila na sebe makat a chcela som rychlo schudnut.

havana_frost
10. júl 2014

@mawka Súhlasim s tebou. Pri liekoch sa schudnúť dá, ale po ich vysadení človek nabere späť aj s úrokami. Môj brat s tým schudol dvakrát asi po 30 kilo (má 110 kg - (vtedy je normálny) až po 150 kg (vtedy je veľký ale nie že úplne tučný), ale aj upravil stravu a viac sa hýbal (10 - 15 km rýchlej chôdze denne).
Ja sa tiež po pôrode nemôžem zbaviť brucha, ale mám zakúpený poukaz na všetky možné preventívne vyšetrenia za 400 € a chcem s doktorom nastaviť ako schudnúť aj pri kojení, 12 kilo ešte tehotenských + 8 bonusových :D

mawka
10. júl 2014

@havana_frost moja znama skusila tu krabickovu dietu, dala si posielat jedlo a krasne schudla a to ani necvicila. dokonca jej vdaka tej strave zmizla celulitida 🙂 a pritom to bolo normalne jedlo, akurat spravne vyvazene.

akeber362007
19. jan 2015

Ja mám sesternicu ktorá brala Adipex ale nie tak ako je uvedené na letáčiku 3 x denne ale len 1 tabletku za deň.Vybrala 30 tabletiek schudla výrazne, vedľajšie účinky nepostrehla a váhu si udržala 8 rokov...Adipex už vtedy nebol u nás dostupný tak si ho zabezpečila z Čiech.... píšem preto lebo aj ja uvažujem takto schudnúť. Vtedy mala 41 r. no po užití a schudnutí si dávala pozor a aj si upravila jedálniček....rokmi znovu nabrala kilá ale to píšem o zrelej 50-tničke.

snopkulka
19. jan 2015

@tanja0808 ja som ho brala pred cca 12-mi rokmi. Schudla som asi 8 kg, ízi-pízi ako sa hovorí. Našťastie som nemala žiadne nežiadúce účinky. Neskôr som sa však dočítala, aký je ten liek nebezpečný a myslím, že ho aj stiahli z trhu 😕 Moja rada: NEBER TO! Žiadne zaručené lieky na chudnutie nie sú úplne OK. Ak máš teraz stresy, kašli na diétu, daj sa dokopy po psychickej stránke a kilá budeš opäť zhadzovať neskôr, keď sa na to budeš znova cítiť. Hazardovať so zdravým sa skutočne nevypláca 😔 držím palce 😉

fanki145
7. jún 2018

Nechápem prečo tak reagujete na adipex a skoro každý ho užíval jeto veľmi silný účini liek no ked ho užívaš tak rozumom a zabudneš ale ked budes machrovat ze si schudla a nebudes dávať pozor tak sa samozrejme ze prierez