Máte niekto partnera/manžela s touto diagnózou? Ako môže fungovať vzťah s touto diagnózou? Je to možné? Dá sa to?Čo vás robí šťastnými?
Myslím ze ja som adhd. Je to určite zaujímavé 🙂
Ale očakávaj doma tisíc nedokončených rozrobenych veci. Pred pár rokmi som bola na školení o adhd a pamätám si, že je dokázané že ľudia s adhd zvyknú zapríčiniť autonehodu pre nepozornosť (3x) a tiež ťažko zotrvaju v manželstve (som rozvedena, ale druhe manzelstvo uz klape takmer 15r).
Co také by ťa ešte zaujímalo? Najprv skladám, potom čítam manuál 🙋♀️
Z 10 veci sa mi 9 ppdari ale sem tam musím rozkladat a zložiť nanovo podľa manuálu (ak sa to ešte dá...)
Ale určite stíham niekedy viac ako bežný smrtelnici.
A súhlasím s kacenou,.... ak je ta hyperaktivita smerovana správnym smerom a vie sa správne využiť tak je to skôr výhra.
V škole som mala trochu problémy.... učitelia si mysleli ze nedávam pozor len preto ze som sa stále dívala inde. Práve vtedy som dávala pozor. Keď som pozerala na učiteľku, skúmala som jej outfit ✌️
Zaujímal by ma aj pohľad druhej strany..Niekoho kto žije s človekom ,ktorý má túto diagnózu...Je to tak že daná osoba má priznané ADHD a pravdepodobne sa s ním pracovalo od detstva.Môže to klapnúť?
Ahoj, nápis mi správu, ak chceš
je vela ludi s adnd. ja som zivim prikladom, ak clovek chce dokaze nemozne. vychovala som 3 vlastne deti + niekolko domovackych, pracujem hoci som invalid. studujem 2 VŠ... prave tato energia adhd ma posuva dalej ale snazim sa ju obraciat spravnym smerom. takze je to vsetko o danom cloveku ci si prizna ze ma poruchu a pracuje s nou