Ahoj mate niekto skúsenosti s týmto antidepresivom? Beriem ho kvôli depresii a úzkostiam. Mam ho tretí deň, cítim sa hrozne unavená, slabá a hlava ma boli, mam pocit akoby sa moje problémy zhorsili
@deti95060810 áno mam xanax
Ja ho uzivam uz od septembra a som spokojna. Prve dva tyzdne som sa xitila podobne ako ty a potom to preslo. Ja mam k tomu oxazepam a neuzivam vobec, aj ked na zaciatku som mala zachvaty, ked som si nusela dat. Momentalne mi aj bola znizena davka a čochvíľa dufam, ze uz uplne vysadime. 😊Drzim palce a treba lsn vydrzat. 😉
Brala som ho aj dosť rýchlo mi pomohol problém nastal keď som bola v zahraničí a liek mi medzitým došiel 🙄 nonstop deň noc hore nemohla som spať porevovala som bola som nervózna ľudia sa ma báli.. odvtedy som ho už nebrala a dostala som sa z toho do roka sama ... Pre objasnenie depresie som mala od detstva tieto AD som brala 2 mesiace .. takže žiadna smutná nálada ktorá prešla hneď ...bol to boj
Ja beriem ráno aj AD Dulsevia, a Cipralex mi teraz pridala lebo som sa cítila zle
Ahojte, už tretí deň beriem cipralex, 1/2 tabletky ráno. Beriem ho preto , lebo mam úzkosti, často sa mi toci hlava, často si dávam otázky typu "co ak sa mi teraz zatoci", bojím sa chodiť von... no a pri užívaní toho cipralexu mam neskutočnú únavu, vnútornú triašku, akoby som sa nevedela ovládať... neviem ovládať svoje vnútro, emócie.. co mam robiť? Mam to vydržať? :(
@lucia851 nemozete sa upierat na lieky...berte to tak ze oni vam pomahaju a neublizuju psychika je velmi ovplyvnitelna...zas si zoberte ake je vonku pocasie aj zdravy maju momentalne bolesti hlavy unavu...ja v tomto pocasi mam tlak 76/60 zavraty neskutocne...skuste sa pozriet nato tak ako ste reagovali na zmeny pocasia pred uzivanim liekov...
@mariamisko vy zjavne neberiete antidepresíva takze nič o vedľajších účinkoch takýchto liekov neviete