AD Cipralex - máte s nimi skúsenosti?

lucia851
17. máj 2020

Ahoj mate niekto skúsenosti s týmto antidepresivom? Beriem ho kvôli depresii a úzkostiam. Mam ho tretí deň, cítim sa hrozne unavená, slabá a hlava ma boli, mam pocit akoby sa moje problémy zhorsili

deti95060810
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lucia851
autor
17. máj 2020

@deti95060810 áno mam xanax

rebekamarcusko
17. máj 2020

Ja ho uzivam uz od septembra a som spokojna. Prve dva tyzdne som sa xitila podobne ako ty a potom to preslo. Ja mam k tomu oxazepam a neuzivam vobec, aj ked na zaciatku som mala zachvaty, ked som si nusela dat. Momentalne mi aj bola znizena davka a čochvíľa dufam, ze uz uplne vysadime. 😊Drzim palce a treba lsn vydrzat. 😉

sunny8
17. máj 2020

Brala som ho aj dosť rýchlo mi pomohol problém nastal keď som bola v zahraničí a liek mi medzitým došiel 🙄 nonstop deň noc hore nemohla som spať porevovala som bola som nervózna ľudia sa ma báli.. odvtedy som ho už nebrala a dostala som sa z toho do roka sama ... Pre objasnenie depresie som mala od detstva tieto AD som brala 2 mesiace .. takže žiadna smutná nálada ktorá prešla hneď ...bol to boj

lucia851
autor
17. máj 2020

Ja beriem ráno aj AD Dulsevia, a Cipralex mi teraz pridala lebo som sa cítila zle

lucia851
autor
17. máj 2020

@sunny8 nebola si z neho zo začiatku ospala? Ja by som furt len spala

sunny8
17. máj 2020

@lucia851 bola som úplne utlmená a možno preto.som.sa cítila lepšie. Aj ospala aj som nevnímala čo sa okolo mňa deje všetko ako keby som bola po nočnej neviem ako sa tak dá fungovať celé roky .. človek sa má cítiť dobre ma si užívať život a nie ho poloospalo nejak prežiť

lucia851
autor
17. máj 2020

@sunny8 to ti neprešlo ta únava?

sunny8
17. máj 2020

@lucia851 nie 🙂 keď mi skončili už som si nešla ďalšie predpísať ako stav sa mi zhoršil ohľadne depresie ale neskôr som si hľadala iné spôsoby ako sa z toho svinstva dosyay von

lucia851
autor
17. máj 2020

@sunny8 ja to brat nebudem som z toho mimo, radšej si zvýšim späť tu Dulseviu, ja som z toho Cipralexu total utlmena

petra102
11. sep 2021

Ahojte, už tretí deň beriem cipralex, 1/2 tabletky ráno. Beriem ho preto , lebo mam úzkosti, často sa mi toci hlava, často si dávam otázky typu "co ak sa mi teraz zatoci", bojím sa chodiť von... no a pri užívaní toho cipralexu mam neskutočnú únavu, vnútornú triašku, akoby som sa nevedela ovládať... neviem ovládať svoje vnútro, emócie.. co mam robiť? Mam to vydržať? :(

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
petra102
2. jan 2022

@vlcik1 nie nie, po 4 dňoch sa to nedalo vydržať, vysadila som . Fuj, hnus

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
petra102
12. jan 2022

@vlcik1 nemám žiadne, rozhodla som sa pri mojich stavoch riešiť veci sama, bez chémie. Toto je naozaj najposlednejsia vec, ktorú chcem jest. Toto pomôže, ale umelo a len na čas, kým to berieš. Ťažké je vysadzovanie.. a ty ako? Berieš ich?

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mariamisko
9. jún 2023

@lucia851 nemozete sa upierat na lieky...berte to tak ze oni vam pomahaju a neublizuju psychika je velmi ovplyvnitelna...zas si zoberte ake je vonku pocasie aj zdravy maju momentalne bolesti hlavy unavu...ja v tomto pocasi mam tlak 76/60 zavraty neskutocne...skuste sa pozriet nato tak ako ste reagovali na zmeny pocasia pred uzivanim liekov...

lucia851
autor
9. jún 2023

@mariamisko vy zjavne neberiete antidepresíva takze nič o vedľajších účinkoch takýchto liekov neviete