Ahojte žienky, má niektorá skúsenosť s Acnatac gelom ? mne ho predpísala lekárka a používam ho cca týždeň, no moja pleť je v katastrofálnom stave. Ide o bežnú reakciu ? Aké máte vy skúsenosti ? Vďaka za každú reakciu🙂
Ahojte baby mam na predaj acnatac gel 2x pouzite cena 8€ v lekarni stoji okolo 14€. Kupovala som pred mesiacom. Ak ma niekto zaujem piste na kovacova.sandraa@gmail.com
@deewenka
Dobry den prajem mate,este tu mast ???? Mozete mi poslatcfito ci je to taka mast ako chcem ??? Lebo ja som ju v Nemecku na predpis dostala. Dakujem
Ak máte záujem ponúkam nový za 9€.
Zhorsenie je v pohode v prve dni
Kupim novy za dobru cenu ponuknite ss
Nepredava niekto acnatac?
Ahojte, Nepredava niekto acnatac gel? 😊
@klemi86 Predávam acnatac gel za 8€ v lekárni som ho kúpila za 15€
Má ešte niekto na predaj?
@janhe
@klemi86
@juliakoledova ahojte kočky, môžem sa spýtať na čo tento gél používate? Keď je po ňom taký dopyt? Máte konkrétny problém na koži ( nejaké ochorenie) alebo ide o to zloženie že vraj pomáha byť krajšou 😊 ďakujem pekne za odpoveď.
Ahojte,mam uplne novy acnatac gel ak by niekto chcel,posuniem. Plet sa mi po liecbe uplne zlepsila,tak uz ho nepotrebujem.
@123369 len teraz neviem či ho môžem v tehu
@juliakoledova pozri si pribalovy leták na nete.Ale ja som čítala, že pokiaľ tretinoin neuzivas vnutorne,čo je v tehu veľmi nebezpečné,tak na pokožke aplikovaný nevadí.Ale určite si to ešte zisti.
@juliakoledova no tak ja som len tak hodila do googlu a odpoveď je NIE
@juliakoledova podla mna nie...je to sice lokalne ze len na vonkajsie pouzitie ale predsa sa vpija pod kozu,do krvi 🤔🤔
Ahojte , predávate ešte niekto acnatac , kúpila by som.
Ahojte, má niekto záujem o neodbaleny acnatac? Mamina omylom vybrala z lekárni. Andrra
Ahoj, už je predaný. Pekné sviatky. Andrea
Ahojte, mám na predaj acnatac gél.
Ahoj, bohužiaľ už nie. Pekný Silvester.
@etiketa Ahoj 🙂 prve dni sa ti plet trosku zhorsi ale potom by to malo byt ok 🙂 akurat mam na predaj jeden .. nepouzivany, este ani nerozbaleny .. doktorka mi predpisala tabletky Roaccutane a tie by sa nemali konbinovat s nijakou dermalnou liecbou tak radsej neriskujem 🙂 exp je do 8/2017 a predam za 12€ 🙂