Abstinenčné príznaky - fajčenie

bobulaa
6. nov 2022

pekny den zelam. pred 5timi dnami som prestala fajcit. dnes je to veeeelka kriza 😣 viem, ze je to individualne, ale asi po kolkych dnoch ste sa uz citili relativne dobre, nevyzrali ste pom chladnicky a nechceli zbit kazdehi, koho ste stretli?

simona20201309
6. nov 2022

@bobulaa asi po pol roku?😆
Ale asi prvý mesiac bol najkritickejsi. Chuť bola ešte asi 2r, bála som sa, že nikdy neprejde a budem cely život bojovať s pokušením. Ale prešlo to.
Ja si pamätám, že som asi prvý mesiac nemohla spat. Celú noc som bdela a cítila som sa čerstvá ako ryba a cez deň som chodila ako živá mrtvola.
Nemáš problém so spánkom?
Držím prsty silno !!!! Ten pocit, že nie si otrokom nejakej drogy je skvelý, stojí za to vydržať!

bobulaa
autor
8. nov 2022

@simona20201309 zatial spim dobre😃 len dnes som sa potila v noci ako tava, ale to bude PMS. tyzden mam za sebou.🙏 a dakujem pekne ❤️❤️❤️

nepic
8. nov 2022

@bobulaa
Ja som bol tuhý fajčiar,ako vodič kamiónu som fajčil cca 30 denne a skoro 30 rokov. Ja keď som v noci nemal čo fajčiť,ja som išiel autom do 20km vzdialeného mesta si na pumpu kúpiť cigarety. V Nemecku keď mi došli,som bežne dával 7€ za Marlborky. A 14.februara už budú tri roky čo som si poobede o pol tretej zapálil poslednú. Neviem ako ma to napadlo,ja som sa žiadno na to nepripravoval,len niečo preplo v hlave a bolo. No a k téme,ja som prvého polroka necítil žiadne abstinenčné príznaky,začali až zhruba po tom polroku a trvali min rok. Neviem či malo telo takú zásobu,alebo prečo to tak bolo. Ale ja som to mal také,že sucho v ústach, závraty, nespavosť a neviem čo ešte. Ale drž sa,už aj päť dní je veľký úspech. Prajem ti aby ti to vyšlo.