pekny den zelam. pred 5timi dnami som prestala fajcit. dnes je to veeeelka kriza 😣 viem, ze je to individualne, ale asi po kolkych dnoch ste sa uz citili relativne dobre, nevyzrali ste pom chladnicky a nechceli zbit kazdehi, koho ste stretli?
@simona20201309 zatial spim dobre😃 len dnes som sa potila v noci ako tava, ale to bude PMS. tyzden mam za sebou.🙏 a dakujem pekne ❤️❤️❤️
@bobulaa
Ja som bol tuhý fajčiar,ako vodič kamiónu som fajčil cca 30 denne a skoro 30 rokov. Ja keď som v noci nemal čo fajčiť,ja som išiel autom do 20km vzdialeného mesta si na pumpu kúpiť cigarety. V Nemecku keď mi došli,som bežne dával 7€ za Marlborky. A 14.februara už budú tri roky čo som si poobede o pol tretej zapálil poslednú. Neviem ako ma to napadlo,ja som sa žiadno na to nepripravoval,len niečo preplo v hlave a bolo. No a k téme,ja som prvého polroka necítil žiadne abstinenčné príznaky,začali až zhruba po tom polroku a trvali min rok. Neviem či malo telo takú zásobu,alebo prečo to tak bolo. Ale ja som to mal také,že sucho v ústach, závraty, nespavosť a neviem čo ešte. Ale drž sa,už aj päť dní je veľký úspech. Prajem ti aby ti to vyšlo.
@bobulaa asi po pol roku?😆
Ale asi prvý mesiac bol najkritickejsi. Chuť bola ešte asi 2r, bála som sa, že nikdy neprejde a budem cely život bojovať s pokušením. Ale prešlo to.
Ja si pamätám, že som asi prvý mesiac nemohla spat. Celú noc som bdela a cítila som sa čerstvá ako ryba a cez deň som chodila ako živá mrtvola.
Nemáš problém so spánkom?
Držím prsty silno !!!! Ten pocit, že nie si otrokom nejakej drogy je skvelý, stojí za to vydržať!