Ahoj dievčatá... Strašne často ma bolieva hlava.. Chodím aj na neuro... Nevedia zistiť príčinu, že raj to je zo stresu, ale z akého... Sém tam zostresujem hej ale tak co je veľa to je moc.. No ale k veci.. Jedna známa mi dala kontakt na pani co robí terapie pijavicami... A. Keď som videla obrázky že to prikladajú na tvár .. Tak som sa zhrozila 🤨🤨🤨 je to bolestivé? Alebo nepríjemné? Bojím sa chrobákov a kadejakéj drobnej havede.... Prosím píšte len kto mate skúsenosť.. Ďakujem Neviem ci by som to zvládla
@zarka2020 ja som si davala pijavice na kolena lebo ma strasne bolievali.. Nieje to bolestive..ked sa prisava to spipe vtedy je to neprijemne ale potom uz citis iba take steklenie..takze v pohode to urcite das👍🙂
@eriksonka1234 to by som už nato asi prišla že zo zubov, či... Hlava ma boli od 14 rokov a už mám 27 🤨
@zarka2020 ono to môže jedno s druhým súvisieť, mňa hlava boli od 11 rokov, 2x ma operovali na dutiny, teraz som dostala osteomyelitidu a ta mi poškodila trojklanny nerv. Kým mi ale na to prišli, skoro som zomrela. Nič nenasvedcovalo tomu, že by mohol byť na vine zub, až MRI mi potvrdilo zápal kostnej drene. Ale zrejme ty máš,, iba" migrény, lebo mne už ani lieky od bolesti nezaberali, tie bolesti boli príšerne.
@zarka2020 nie je ta bolesť z trojklanneho nervu? Alebo z dutín? Možno zo zubov? Ja som to teraz riešila a ani RTG mi neukázalo, že mám zapálenu kosť,az keď som začala opuchat.