Dobrý deň, teraz na začiatku apríla idem absolvovať konizáciu krčka maternice v Ružinovskej nemocnici, boli ste niektora v Ružinove na tomto zákroku,ako dlho to trvalo,ako dlho ste boli v narkóze, celkovo personál akékolvek informácie mi pomožu, kedže neviem čo ma čaká , aj sa bojím , doma mám 3r dcérku tak som vystresovaná,ale zároveň už sa teším že to budem mať zasebou. Ďakujem pekne za Vaše odpovede. Pekný deň 🙂
@nomci dakujem pekne, tak ja budem mat doma pomoc takze ten kludovy rezim urcite dodrzim. No pocula som ze ta narkoza je taka kratka , tak snad to dam. A v ktorej nemocnici ste boli ak smiem vediet? Ja som si pozerala nejake tiez,ale neviem ci som spravne pozerala,lebo by som prijala taku kliniku kde v tom maju prax.
@katka3588 ja som bola pred 5 r.ale v sukromnej nemocnici, dalsi den ma prepustili, ale celkovo zakrok trva do polhodiny a cca polhodinu po zakroku sa prebudzate. Niesu ziadne bolesti, nic, iba potom dlhsie krvacanie, ale nic bolestive😉 stres urcite nemajte. Ja som si docela oddychla vtedy, a do toho som aj kojila vtedy, takze zachvilu bude dobre, len je dobre mat kludovy rezim potom. Viac lezat