Ahojte 24.10 som absolovovala Pcr test bude platit keď sa nedám pri celoplošnom? Nikde som nenašla kolko pred je platný ďakujem.
@dominikaakinimod nie, nebude platit
@veronikaa006 Ale po 30.11 len antigenove ... pCR su zvlast nie?
@dominikaakinimod buď pôjdeš na celoplošné alebo budeš mať pcr test starší ako 30. 11. (vrátane 30.11.)
30.10 nie 30.11 😀
@veronikaszabova dakujem 🥰
@dominikaakinimod ak ste pozitívna, tak platí, ak negatívna, tak neplatí
@dominikaakinimod ja som volala v pondelok do medirexu a povedali mi že musí byt urobený po 30.10. tak som kvôli tomu prehodila termín na 1.11.
@luciana157 ja som tiež volala do medirexu a oni tam nič nevedeli k tomuto povedať. Ale včera ujo šéf obrany na tlačovke povedal, že VYSLEDOK musí prísť od 30.10. vrátane ... takže podľa toho mi z toho vyplýva, že platia aj testy tesne pred 30.10.
@bocianka123 Ano,vysledok Ti nesmie prist skor ako 30.10.2020 8:00.Ak pride skor,jeho negativny vysledok sa neuznava ako nahrada testu z celoplosneho testovania.
@mlska19 áno presne toto som myslela, dakujem. tak verím, že náš test zajtra si počká na výsledok až do piatka po 8,00 ...je to tak natesno...
@bocianka123 mne bolo povedané že dátum testu je dôležitý,nie výsledok. Celoplošne je od soboty,tak aj test má byt vykonávaný v tomto termíne.
@bocianka123 mne teda pani kvôli tomu aj prehodila testy,nech si ich zbytočne nerobíme keďže chceme len preventívne
@dominikaakinimod Nebude platiť. Platia testy urobené po 30.11.2020