Absces pár týždňov po sekcii

14. júl 2021

Caute, mala ste niektorá po pár týždňoch absces vnútorný po sekcii?
Som 6 týždne po a idem zdochnut, vysoké teploty, triaška... Zle mi je a bolesť b podbrusku, par dni do zadu žltý vytok ako keby hnisavy... Bola som na pohotovosti, doktorka ma zjazdila, ze to je normálne aj bolesť, ze to bude polroka trvať. A urobila ldn výter.. A sono ani nepoužila.... Výsledok ma byt zajtra... No ja dnes idem umrieť, ešte dobre, ze moj doma a hombe placka nášho...,

martina1201
14. júl 2021

Ahoj, išla by som znovu. Nečakala by som na výsledky. Určite toto nie je normálne.... A to vyšetrenie bolo podľa mňa nedostatočne. Keď ani sono nerobila..... To ta len pozrela zo spodu? Prečo si nešla k svojmu gynekológovi?

nikpa
14. júl 2021

No toto určite nie je normálne. Teplota nie je normálna v žiadnom prípade a už vôbec nie po sekcii v spojení s hnisavym výtokom. Asi si ešte nebola u svojho gynekológa na kontrole po šestonedelí? Treba aby ta pozreli aj sonom. Určite by som sa na pohotovosť vrátila ak nemáš možnosť ísť k svojmu gyn.

janinah
14. júl 2021

určite okamžite ráno ku gynekologovi,ide o život.

janinah
14. júl 2021

@janulka257 prosím ťa o radu

janulka257
15. júl 2021

ahoj určite chod bud na pohotovosť alebo svojmu gynekologovi, ak je to naozaj absces v brušnej dutine, potrebujes antibiotiká do žily, dvojkombinaciu. Je to vážna vec, neliečený môže prasknúť, sposobit sepsu atď. To je na hospitalizáciu a nie cakat doma. Doktorka na pohotovosti je od toho aby pomohla..

lenkald
18. jún 2023

ako to nakoniec dopadlo ? co to bolo ?