V stredu mam podstupit ablaciu srdca v BB a chcem sa spýtať vy co ste už podstúpili ablaciu srdca ako dlho ste boli po zákroku na PN? Čítal som aj staršie príspevky niekto písal ze vôbec nebol na PN,môže to byť pravda?
@srdiecko117 kolega bol min. mesiac tiež v BB - zákrok podstúpil v stredu - to doniesol "péčko", štvrtok-piatok si vzal dovolenku a v pondelok už bol v práci. Ale takto to urobil kvôli príjmu - PN je platená mizerne a ženu má na RD - tie peniaze by im chýbali. No neviem si predstaviť ísť hneď práce po niečom takom - hlavne ak je namáhavejšia či už psychicky alebo fyzicky. Ešte vyše týždňa potom ako sa vrátil robil len nutné veci - dával si pozor. Hlavne nech všetko dobre dopadne🙂
Prosím vás koľko ste po zákroku museli len ležať? Ako to bolo s wc? Doktor vravel ze az tri dni pobyt v nemocnici
@klaudia587 mne urobili zakrok a na druhy deň som išla domov, týždeň som doma oddychovala a potom na ten ďalší týždeň som išla do roboty
@srdiecko117 abláciu som mala v čase dovolenky, čiže PN som neriešila. Ak by som ju mala podstúpiť ešte raz, poprosila by som obvodného o týždeň PNky. Keďže pracujem v škôlke, tam by som musela ísť na 100% a prudké pohyby s nohou by som ani nedala, cvičiť s deťmi by som takisto nemohla, nedajbože behať za nimi. Čiže len kvôli tomu. Ak by som mala sedavú prácu napríklad niekde v kancli za pc PNku by som nepotrebovala. Ale 2 dni po určite nič nerob. Nepreťažuj sa.