Ahojte stala sa taka vec ze môj 80 ročny dedo sa dostal do nemocnice ze mal pulz 30 a nevedel už dýchať ani nič na druhý deň ho pustili ze mu dali preč lieky ktoré mali vedľajší účinok spomalenie srdca ale o 2 dní nato zasa to isté a musia si ho tam nechať a konzultuje to s druhou nemocnicou ze by mu dali strojček na srdce lebo inak mu takto zle bude stále, myslíte že 80 ročny človek by prežil operáciu a aj by sa dal naspäť dokopy a bolo by všetko fajn? Ci tam je skôr ta šanca ze nie? Ešte ma aj chronickú bronchytidu
Určite to zvládne, veď to je operácia pri vedomí, nie je to veľký zakrok
Ten strojček je ako podkožný implantát, určite to zvládne... Môj otec má už viac ako 80 a minule mu vymieňali strojček - bez problémov. Má aj zopár pridružených ochorení a problémov, ale toto zvládol.
Moj dedo ma 89 a tiez ma strojcek.minuly rok mu ho tusim menili
Ďakujem vám veľmi pekne
@nitka1157
@tanyan
@anita419
@stellarstar
Naša babka mala 91, keď jej ho dávali. Žila ešte 9 rokov.
@aurelia2000 vau
Jasné že to zvládne, vo svete sa normálne takto starí ľudia operujú
Môj otec ma 76 a mal rovnaké príznaky ako píšeš, hneď mu operovali kardiostimulátor ale odkedy ho má tak to ide s ním dole vodou, operovali mu ho vo februári, aktuálne včera ho zas odviezla záchranka lebo nevedel namerat tep a nevedel dýchať tak leží v nemocnici na kyslíku. Tak asi nie každému to úplne sadne 😕
Jasne mojej mame to robili pred pár rokmi ok ona je o 10 r mladšia ale dá to aj tvoj dedo