Ahojte maminky, idem si k Vám po radu, ide o mňa. Som 8 mesiacov po cisárskom pôrode - posledné týždne som začala mať mierne bolesti bruška, posledné dni sa to stupňuje. Najviac ma to bolí v okolí rany, dokonca ma bolí aj rana ale z vnútra, taká pichľavá až bodavá bolesť, brucho ma bolí ako keď mám dostať menštruáciu no mešká mi, pred týždňom som si robila teh.test a bol negatívny. Bolesť prešla aj do krížov a panvy. Samozrejme že idem zajtra k lekárovi len chcem vedieť názory mamičiek. Maminky po cisárskom, máte s týmto skúsenosť ? Je možné, že môžem mať zrasty ? Ďakujem vopred za odpovede !
Ja sa tiez pridavam.tiez som po cisarskom ale ziadne bolesti.nemohla by to byt u teba nejaka infekcia zvnutra? Daj vediet co povie lekar
@natty2394 mozu to robit aj zrasty, ja som rok po tretom cisaraku. Takmer tyzden ma boli podbrusko, az tak ze v sobotu som isla na pohotovost. Myslela som, ze mam zapal mechura, ale nemam. Potom na gynekologiu, vsetko mam ok. Ani zvysene crp, nic. Ja zrasty mam a velke, povedal ze to mozu tie robit neplechu, ide mi to az do krizov. Urcite chod na vysetrenie, budes mudrejsia. Mozes byt aj nachladnuta, mat zapal a pod.
ahoj, ja som mala cisarsky rez pred 1.5 rokom. Problemy ako opisujes som nemala. Zajtra, po navsteve lekara budes mudrejsia 🙂 Drzim paste