8 mesiacov kojím a neprišiel mi menzes. Poradíte?

zsuzsuci
6. feb 2015

Ahojte chcela by som sa opytat kojim malu a ma uz 8mesiacov mala som raz menstruaciu a teraz my nedosli robila som uz aj test a nic.mali ste nieco podobne????

mirjam82
6. feb 2015

Ešte potrvá kým sa ti cyklus upraví a bude pravidelný, hormóny sú ešte "rozhádzané".

prego81
6. feb 2015

nie je to nic nenormalne. U mna prisla prva menstruacia tiez 8 mesiacov po porode. Trvalo mi "len" 2 dalsie cykly kym sa to upravilo a boli dlhe 37 a 40 dni. Kojila som 14m. Ale kazda sme ina. Dufam ze pomohlo 🙂

bonaqa2013
6. feb 2015

tiež som mala s tým problémy. Už som si myslela že som tehu..... Ale potom sa to upravilo. možno je to aj vďaka kojeniu.

sunsun
6. feb 2015

to je normalne... ja som mala az po 13 mesiacoch.., prve dva mesiace rozhadzane a potom sa to upravilo presne ako pred porodom...🙂

katrinka8
6. feb 2015

Ja kojím už 14 mesiacov a menzes ešte stále nemám 😉 Ak nemávaš veľké prestávky v kojení v noci, vtedy to tak zvykne bývať. Náš malý cez deň dojčený len 1x, ale zato v noci aj 3x - 4x,keď má zlú noc, aj viackrát je hore... Dcérku som kojila 27 mesiacov, ale menzes som dostala cca po 9-tich. Ale ona v noci jedla len 1x od narodenia.

sisu1ka
6. feb 2015

Normálka, ja som dostala až po 14 mesiacoch kojenia ked sa dcérka začala menej kojiť.

loxa
6. feb 2015

ked nebudes mat 2 roky ako ja napis, pojdeme na kavu 😀D ale nie, moj gynekolog mi niekolko krat urobil vysetrenie, vaginalnym sonom skontroloval sliznicu maternice a tak , povedal ze su zeny co su citlivejsie a zeny co su menej

darja20
6. feb 2015

Ja som po prvom porode dostala menzes az po 18 mesiacoch, po druhom po 20 mesiacoch. Pri dlhodobom dojceni je to uplne normalne, nemas sa coho bat.

maminecka2
7. feb 2015

Ahoj, ja som po prvom pôrode dostala raz po 9 mesiacoch a potom nič a opäť až asi 13-14 mesiacov po pôrode. Asi to býva a je to v pohode, pokiaľ máš negatívny test sú to zrejme len hormóny- hlavne zvýšený prolaktín pri kojení. Teraz som 12 mesiacov po 2. porode a zatiaľ nič 😃 Ale teda kojíme sa v noci často, minimálne 3x, hocikedy aj 8x, uf

mmaattuuss
7. feb 2015

Jaiez som dostala menzes az 19 mes. po porode a potom uz kazdy mesiac z odchylkou par dni a stale kojim.