Ahojte, je tu niekto komu ani na par sek neprestal tinitus odkedy ho ma ? Trpim uz 7 mes.😫 Mam 29. Mam pocit ze lekari uz nikdy nepridu na to co mi to sposobilo.
Ja ho mam uz asi 10 rokov a zhorsuje sa to pomalicky :( Ani mne neprisli doteraz na to, co to sposobilo…
Ja mam, ale uz ho nevnimam.Iba vecer v posteli a to som unavena a hned zaspim.v akom stave mas cievy, krcnu chrbticu mala si robene sono ciev, mri?
Kamaratke dali tebokan, chodi pravidelne na masaze k fyzioterapeutovi a hovori, ze to je lepsie
7 m? Zlatko ja trpím skoro od detstva a to uz mámnad 40. Mne pomáha pravidelne užívať magne s vitamínom B. S tým sa treba naučiť žiť, nevnímať ja viem ľahko sa to povie
@luccija krcne cievy mi skontrolovali, su ok, krcna ma boli, mam problem so stavcom, chodim k fyzio, na masaze ale nic, orl tiez ok.
Ja mám tinnitus od detstva, už som si za tie roky zvykla, najhoršie je, keď mi to niekto naschvál pripomenie. 😁 (mam úžasnú sestru, tiež má tinnitus, asi v tom nechce byť sama)
Minule ma dokonca prekvapil, zmenil frekvenciu, ale už som naspäť na tom, čo dobre poznám. 😁
Nemas nejaky zvyseny stres v poslednom case? Unava?
Ja mam uz dllllho..po prvom porode (skoro 5rokov) sa to zacalo riadne zhorsovat..u mna ho velmi zhorsuje unava,akonahle jednu noc horsie spim,dalsi den je zly,a najhorsie vecer,kedy je konecne ticho,zacnem to extra vnimat..
Tak to moze byt tym stavcom...aj stres stiahne svalstvo a piska este viac.
Ja som čítala ze veľmi na to pomáha kyslíková komora skúšali stw niekto?
@tani777 v obdobi ked mi zacal som mala, velmi som sa rozculila a mala som aj zapal dutin v tom case, odvtedy som sa ho nezbavila 😅 tolko vysetreni, hore dole, na nic neprisli, mam cystu na mozgu ale nue je to z toho, MR krcnej vsetko ok
@zuzkaa1991 podobne :D nech si piska :D
@viavianesta ze to sposobuje pretekajuca krv prilis tenkou cievou pri uchu (to bol lekarov tip), cize to zhorsuje vsetko, co zuzuje cievy, co ale mozem potvrdit
Ja mam asi 2 3 roky nepamätám si.....vela veci sa mi spustilo po porode ;) tiez okolo 30tky...cez den to nevnímam ale vecer ked je ticho a zaspavam....ale nejak to uz nevnímam huci tak huci 😁