Syn už piaty týždne chorý baofv teplotá sopel potom následne vlhký kašeľ, hlieny mal stále teraz po 4 týždňoch doma zrazu 40 ký teploty. Na pohotovosti uzavreli že nič mu nieje zahlieneny mám preplachicat nos a zrážať teplotu. Crp Ok. Dýchanie zevraj ciste. Výter spred 3 týždňov Ok a rengen výraznejšsie cievy ale to je len podráždenie dýchacích ciest. Teraz ma 39-40 vracia hlieny ktoré znova tečú prúdom. Nikde nás neberú vážne mám pocit. Z pohotovosti som sa nechcela pohnúť bez antibiotík ale samozrejme poslali ma kade ľahšie že mám ist zajtra pediatrovi momentálne nevidia nič. Pediater nám dal termin ale pipocuval už 2x za posledné 5’tyzdnovv a nikdy nic nenasiel. Ta teplota mi nejde z hlavy zrazu 40ky zaspáva na nohách nevladzen ani fukťnut nosom . Kam sa obrátiť ešte ?
Nepíšeš o ako staré dieťa sa jedná. Pokiaľ ide z choroby do choroby určite to normálne nie je. Žiadala by som od obvodnej lekárky výmenný lístok na imunológiu a alergológiu. Tie sople a teploty musia mať príčinu.
Ma 4 roky a to je stále jedna a ta ista choroba, nikde sme neboli sedí doma inhaluje už 5 ty týždeň a dnes 40 ký teploty zrazu a celkovo zhoršený stav
Vylúč mu potraviny čo zahlieňujú telo a podporujú zápal mliečne výrobky, cukor, múčne a sladké jedlá, studené a surové jedlá. Uvar mu silný vývar z kostí nech pije zo šálky 3x denne, kuraciu polievku so zeleninou a bylinkami oregano, tymián, bobkový list, kurkuma, šalvia, cesnak ... uvar mu slabší zázvorový čaj s medom a citrónom, nasaď rybí olej, vit D a probiotiká, vetraj častejšie izbu.
Ja som vracala hlieny pri mykoplasme pneumonia. Krvne testy nerobili?
Vek dieťaťa?