Ahojte už 5 dní sa trápim s tým že nedá sa mi nadýchnuť.stalo sa to v noci keď som kojila chlapca a ľahla som si späť do postele.bola som na pohotovosti tam mi spravili EKG čo je ok ,popocuval povedal že dýchanie čisté a predpísal sprej.ten mi nepomáha 😞
V piatok som bola u obvodnej tak vypísala RTG hrudníka tak snáď zajtra stihnem.mam doma ročné dieťa ktoré ešte kojim+príkrm a nemá mi ho kto postrážiť na nejaké 3 h.strerol sa s týmto už niekto.ako ste dopadli,čo vám zistili.lebo takto sa fungovať nedá 😭
Môže to byť aj úzkosť, psychika, tetania, atď...
RTG keď kojis ??? Zvláštne
Po RTG by si nemala 24hodín dojčiť
psychika vyčerpanosť alebo chrbtica. Ja som to tiež mala aj jedno aj druhe. Len to dychanie - mna pri nádychu bolelo na hrudi. Chrbtica je hnusoba a vyčerpanosť tiež.
Kamoška to mala tiež, mala 4 ročnú a malého chlapčeka! Vravela ze nevedela čo sa s ňou robí, pochodila po doktoroch a uzavreli to ako stres a vyčerpanosť, lebo na nič neprišli! To sa zdá ale pri deťoch sa ani poriadne nevyspis, stále si v strehu aby sa niečo nestalo, keď sú choré tak to prežívaš všetko a bojíš sa, proste všetko toto dokopy sa niekde odzrkadlí 🤷♀️ ja som sa už 15 mesiacov nevyspala a niektoré dni sa cítim hrozne! Ťažko sa mi dýcha, niekedy so mnou normálne začne triasť ako pri nejakej poruche, trvá to par sekúnd ale je to desivé 😂 tiež som bola u dr a nič, proste stres a únava a hotovo 🙄
@irusa napísala dr RTG hrudníka
no veď to...mne zakázal ísť primár na RTG s malým do miestnosti, keď som kojila. Bola som v Smokovci
@lenka2710 veď to je ako začarovaný kruh.😟
Mudr. ti napise ze mas ist na rtg, ale to,ako presvedcis male dieta ze 24hodin potom nedostane “prso”, to ti uz ziadny lekar nepovie
ale tak, čo lekár to asi ný názor
@seva22 no veď to.a to kojim 4x denne a 3x v noci
@irusa uvidím čo mi povedia na RTG.ci môžem kojit alebo nie
Ja som kvoli tomu malú odstavila lebo ten rtg som odkladala vyse roka,,,mala mala 20 mesiacov vtedy,uz bola veľká…lebo bol podľa mňa nezmysel v jej veku trapiť ju cely den…odstavila som ju za dva tyzdne a potom isla na rtg…po rtg som nemusela riesiť ziaden dcerkyn plac, stres