5. deň ma bolí mechúr

eli133
20. jún 2013

ahojte chcem s aopytat je tu viac tem ale vsetky koncia diskusiu tak pred rokom.. už 5 den ma strašne boli moč mechur. chodim na wcko asi 50x inimalne do dna.. na wcku pri " cikani" take rezanie až... bola som presvedčena že mam zapal .. pretože som slaba.. mala som aj horučku zvyšenu .. dnes som však bola u lekarky s močom a povedala že nie absolutne nič .. tak ja neviem :( s čoho mohlo byť to rezanie?? ..

linda20111
20. jún 2013

@eli133 skus inu lekarku, ak aj ta povie ze si v poriadku, tak skus gynekologa.. mozno to ma nejaky suvis..

aristka
20. jún 2013

@eli133 to čo máš za blbú lekárku ,zobrala ti aspoň moč na vyš....nie papierikom ,ale normálne laboratórne....choď inej ..dotiaľ sa nasaď urinal akut a veľ pi a ak bola teplota aj celkovo potrebuješ atb celkovo...takže šup k inej dr

jurkovamiluska
20. jún 2013

@eli133 no ja som mala toto presne iste hned po porode a nebrala mi ani moc a hned mi dala antibiotika. ak mas zapal tak by sa vraj nemali pit tie caje ako je urinal, to mi povedala dr. aj lekarnik. ja by som urcite isla k druhej dk,

sasenocka2
20. jún 2013

@eli133 Ahoj aj ja to mavam a vtedz pomoze teply kupel a urologicky caj a aj tabletky urinal

aristka
20. jún 2013

@jurkovamiluska urinal obsahuje výťažky z brusnice ,ktoré majú silný antibakteriálny účinok a sú úplne perfektné na takéto močové zápaly a sú účinné ,ja som raz nemala a dala som si na kvantá sušených brusnic a vody a do dňa mi nič nebolo....samozrejme pokiaľ nie je teplota,tam už treba atb celkovo

jurkovamiluska
20. jún 2013

@aristka ja som mala teplotu tak asi preto

eli133
autor
20. jún 2013

dakujem baby.. pojdem is ich zajtra kupit. .no ak mi bude horšie pojdem znova za nou :( ..

mummy01
20. jún 2013

@eli133 ja som mala toto iste pred mesiacom,tiez mi baby tu na konovi poradili urinal ale teda mne vobec nepomohol,davala som si aj homeopatika a stale sa to len zhorsovalo,nakoniec som skoncila na pohotovosti a dostala som ATB-v moci som uz mala kadeco co tam nepatri ☹ takze ja radim ist inemu doktorovi

natalyaas
20. jún 2013

Ahoj... prekonala som zapal mocovych ciest! Vsetko co pises nasvedcuje tomu! Ja som stale cikala palil ma zo zaciatku mechur ale potom to vygradovalo tak ze rano som sa nenohla vystriet co ma tahalo pod pupkom a ist na toaletu bolo pre mba utrpenie!!! Nehorazna bolest na pohotovosti mi vzali moc a povedali mi moj lekar ze zapal ako svina!!! Nasadil atb a na druhy den som bola fit 🙂 treba aj vela pit aby si vyplavila tu infekciu ale urcite zajdi lekarovi. A nehladaj za tym nic ine.vela stastia

natalyaas
20. jún 2013

Ps urinal pri silnom zapale nepomoze!!!

natal12
21. jún 2013

@eli133 Ja mávam zápaly močových ciest od malička , prejavovali sa mi aj vysokými horúčkami ale už teraz nie, iba ma tam dole páli a reže 😒 urinal veru nepomože , utekaj na urologiu 🙂 🙂

eli133
autor
24. jún 2013

dakujem bola som teda etse raz za doktorkou a dala mi atb 🙂 takže už teraz je dobre 🙂

mamazem
29. jún 2013

Veľmi dobrý na problémy s močovým mechúrom je RENOL alebo potom čaj Močový mechúr v kombinácii s tinktúrami ako Kapucínka alebo Brusnica.