Prosím Vás poraďte nám niečo proti hnačke.Pani doktorka nám dala diétu ktorú ja nezvládnem pre moju 4mesacnu princeznú.3 dní byť iba na odvaroch z mrkvy a ryže bez pridaného mlieka.Moja malinká to nechce vôbec piť a len placka
@dzina007 nám ho úplne zakázala.ten vývar ako robiť?koľko ryže plus koľko vody? Ďakujem
tam by malo stacit 1-1,5 polievkovej lyzice ryze v 1 litry vody... ak sa odpari doliat... vrait hodinu cca.
tych receptov a pomerov je strasne vela...
ryzu bud potom scedit a vodu pouzit s mliekom... alebo ak bez mlieka tak pomixovat ryzu v tom odvare sa da... aby zasytil...
Bože môj ja som to robila úplne inak dnes.0.5l vody a veľký pohár ryže 5 minút varenia
@katherine04 Ja som myslela že ty máš hnačku...🤔 Si v kategórii Moje zdravie
@katherine04 hylak ..velmi pomaha
juj citam ze to mala ma hnacku, som myslela, ze ty , tak pre nu hylak nie ...
Skus smecta go.... Je to aj pre tehotne zeny dedoxikuje crevo pomaha aj pri bolesti a krcoch.. A je prirodny... Mne pomaha... A mozu ho aj deti....
Ako vieš že 4 mesačné má hnačku, keď také malé dieťa pije len mlieko?
Asi plače lebo ju bolí brucho, alebo je hladná, veď také malé decko nemôže hnačkovať tri dni?
@saslavka73 hladná určite nie je.A bruško ju neboli stým problémi nemáme
@montemotherone pardon... som sa pomýlila.
moj syn ked mal ako maly hnacku... tak UM mlieko mohol.. ale zarabalo sa prave s ryzovym odvarom...
alebo ak tak skusit nachvilu Nutrilon low lactose... kedze to laktoza robi problem...
a skusala by som po trochu davat smectu... nech bakterie potaha...