Zdravím, bola som hospitalizovaná na psychiatrii 4 mesiace. Za ten čas som pribrala 10kg. Ide o to, že mám vypuknuté brucho... Čítala som niečo o nadúvani/nafuknutí brucha a všetko sedí. Čo robiť, aby som nemala nafúknuté brucho?
Pravidelne cvicenie pomoze aj psychike, takze win win ;) takze pekne si spravit nejaky plan, niekolko krat do tyzdna aspon pol hodinka cvicenia, znormalizovat stravu, a dodrziavat rezim. Brucho splasne, a po case aj schudnes a budes sa citit vyborne.
Na nafúknuté brucho pohyb... cvičiť. Aj váhe pomôžeš🙂
Nafuknute brucho +10kg nevysvetluje, to je len tvar brucha.. proste si pribrala, malo pohybu, viac jedenia... treba upravit jedalnicek a hybat sa a ono to pojde dole. Ak teda neberies aj nejake lieky, co zvysuju chut do jedla...
@anjelicek26 Bohužial beriem...
To máš nielen z ležania, ale veľkú úlohu na pribratí zohrávajú aj psychiatrické lieky. Žiaľ, to nevieš ovplyvniť.
Lieky brat musite,to sa ani o tom nebudemebavit,liecbu nemozte vynechat!
Chodte von, behajte, prechadzajte sa, varte si domace jedlo, zdrave, ziadne fastfoody..
Nie je vsetko len o liekoch,aj pri psychiatrickych liekoch moze mat clovek normalne BMI a vahu
Tak +10kg nie je len nafúknuté brucho. Najviac sa priberá do brucha takže asi jedine cvičiť, schudnúť.