Mam bolesti hlavy už 4 deň, závraty, porucha reči, slabosť, únava. Neviem co mi môže byť. Ct hlavy v poriadku aj krv. Dali mi infuziu ale úľava iba na chvíľu a aulin od bolesti. A zajtra na neurológiu. Co by to mohlo byt?
@kittykat22 ďakujem
@lucia851 moze to by obycajna migrena. Alebo mozno mas niekde chyteny nerv. nemusi to byt nutne nic vazne. Ale ako mas tu poruchu reci a nezaberaju ti lieky tak je dolezite aby si mala komplexne vysetrenie - pre istotu.
@kittykat22 pri migréne nebývajú poruchy reči...
@deti95060810 Byvaju. Ale vacsinou ako sucast aury. Po nastupe bolesti sa vytratia. Ja to tak mam. Ak sa vtedy pokusim daco povedat, trepem hluposti. Uvedomujem si to, ale neviem to povedat inak. Ale u
@lucia851 to na migrenu nevyzera.
Ahojte zaujíma ma táto téma. Občas tieto "stavy" mám aj ja. Tá porucha reči, akoby ma to v sánke trhalo a nejde mi nič povedať len sa musím premôcť. Chcela by som vedieť či to mám aj ja riešiť, hlavne cez koho a čo to môže byť za diagnózu. Migrény mávam často hlavne som citlivá na počasie keď je zmena...
Krcnu chrbticu mas OK? Ziadny blok? Mne toto robi okrem migreny aj krcna chrbtica
@lucia851 pozri netrap sa. Zajtra mas vysetrenie a lekar ti urcite poradi a pomoze. Neurolog 100x lepsi ako konik 🙂
@kittykat22 jasne
Urcite zajdi na neurologiu. Spravia komplexne vysetrenie. Drzim palce 👍