30-dňový cyklus a výpočet ovulácie

18. jan 2020

Ahojte. Tie, ktore sa vyznate v ovulacii atd, prosim o radu. ja to absolutne nesledujem, doteraz som mala cyklus 30-31 dnovy, to viem len z toh, ze si to pisem do kalendara. V decembri som dostala ms 2x. Od 31.novembra a potom 25.decembra.kedy mi tam vychadzala januarova ovu? Lebo po vsetkych mojich laickych vypoctoch mi to vyslo ma den sexu. To je 8.januar.Mavame prerusovany sex, akoze keby prislo babo, tak sme radi, ale nesnazime sa nejak este zamerne. Pre istotu som som si 15 januara robila test, vysiel negativny. Teraz ma uz sva dni bolia krize a brucho, prsia vobec. Mam pocit, ze dostanem menzes ale zas sa mi to zda skoro. Kedy si mam spravit znovu test?och, dakujem za info 🙏

lauritkatesty
18. jan 2020

ahoj. no tu sa da tazko niečo predpovedat. kedže sama vidiš, že napriek tvojim 30 dnovym cyklom prišla ms v decembri skor. podla kalendara sa ani presne orientovat neda.
jedine ak by si mala odsledovanu ovulaciu meranim bazálnej teploty. cize teoreticky mohla byt ovulacia aj toho 8.1, ale to je len hruby odhad. viac by ti mohol napovedat hlien, pripadne bolesti ktore mozu naznačit ze sa ovulacia blizi. a aj keby bola ovulacia 8.1- tak 15. 1 by ti to test eneukazal. to by bolo len 7 dni po... pockaj este par dni a ak nedojde ms, tak skus znova testik🙂