30 dní mi mešká menzes. Mám sa báť o zdravie?

nikoletta1618
26. sep 2014

Ahojte baby ,, mam závažný problém a rada by som počula Vaše rady či počula Vašu pomoc. Už skoro 30 dní mi mešká menzes ☹ robila som si dva ranné testy a vyšli negatívne. Žiadne príznaky tehotenstva nemám.
Kedže menzes nemám pravidelný tak som sa prv ani nečudovala ,že mi mešká no zvyčajne mi meškal len 2 týždne.
Niekoľko večerov po sebe som mala bolesti v podbrušku ako keby som ich už mala dostať no nič, taktiež aj podbrúško mam také zväčšené. Už som objednaná ku gynekologicke , som zvedavá prečo sa toto stalo a čo to zapríčinilo,, taktiež som už skúšala aj typické a dosť dobre známe babské recepty a to horúca vaňa alebo červené vínko, no žial nič nepomohlo.
Trocha sa obávam toho ,že či to nie sú cysty na vaječníku.
Ďakujem vopred za odpovede 🙂

butterfly333
26. sep 2014

Môže to byť aj tehotenstvo. Aj ja som to tak mala veď uvidìš u doktora. Držím palce.

safranca15
26. sep 2014

Ja som rok po porodeca tak isto to mam tak som isla dok a pichla ni vyvolavacku tak cakam ci ich doatanem a tiez sem tam ma podbrusko boli ako keby mali prist a nic a tiez som testy mala negativne

petrouchka
26. sep 2014

A nebola si v poslednej dobe chora? Mne sa to stalo dvakrat v zivote a vzdy po prekonani choroby. Raz som bola chora, brala som aj atb, a potom mi neprisla menstruacia, isla som ku gynekologicke, pichla mi vyvolavacku a kramy som dostala asi 4-5 dni po nej.
Druhykrat som bola tiez po chorobe a este aj v strese - to som nastupila do prace po materskej a hned prvy mesiac mi meskali kramy dva tyzdne. Robila som aj test, ale bol negativny. Povedala som si, ze pockam este den-dva a pojdem k doktorke ale kramy prisli same, takze som nikam nesla. A tiez ma predtym bolelo podbrusko.

el6
26. sep 2014

mne tak meskavali hocikedy...prve teho som zaregistrovala az v osmom tyzdni...mavala som rozhodene hormony, ale nikdy to vraj nebolo treba nejak extra riesit.....tak neviem...dufam ze aj u teba to bude ok...daj vediet potom