Ahojte, neviem povedať či je to tinitus, ale už 3 a pol mes mi nepretržite hučí v hlave (nejde to uplne že z uší, ale hlavy). Neviem to ani popisat, proste mi v nej huci od rana do vecera. Bola som u 2 orl, 2 neurologoch, nik mi nevie pomoct. Zije tu niekto s tinitom uz roky ? Prestavam dufat, ze to jedneho dna zmizne😕🥲
@hazelgracegus to mi je luto, ja mam 31 prislo to z nicoho nic :( uz sa toho asi tiez nezbavim, bojim sa vsak ze to bude mat nejake nasledky
A je to silne hucanie? Alebo to počujete len keď je ticho 💓
@karolin99 cez den to vnimam uz len v tichu, ale v noci alebo fakt ked som v tichej miestnosti tak to je na nevydrzanie:/ v praci a vonku to nevnimam vobec, na mr mi zistili cystu na mozgu a nic ine
@hazelgracegus mozem sa opytat ale piska ti v usiach alebo ide skor o hucanie v hlave ? Sem tam sa mi stalo ze mi na 10 sek pisklo v uchu ale toto nue je rovnake…mne huci cely den😔😔
Skús sa obrátiť na fyzioterapeuta, ktorý s tým má skúsenosti.
Mne píska neustále už niekolko rokov. Ak som niečím viac zaujatá ani to nevnímam, inak som si zvykla. Niekedy ak som viac unavená hlavne večer keď je klud počujem aj hučanie.
@yoxinka bola som uz na napraveni krcnej ale nepomohlo, uvolnilo mi to krk ale hucanie neprestalo… no bola som len raz
Tieto veci nefungujú tak, že sa napraví a hotovo. To napravenie je začiatok. Známa má tinitus, viem, že jej napravili, potom opakovane uvolňovali krk a potom mala začať cvičiť. Je to proces na minimálne týždne.
Kludne to moze byt zo stresu,z vycerpania..mne tak zvykne hucat v hlave,aj piskat..a zhorsuje sa to,ak mam zlu noc/den..vyslovene,ked padam na hubu od unavy,vtedy je to velmi zle...alebo moze byt aj krcna chrbtica.skusila by som aj osteopatiu 🙂
Prosim co vam pomohlo ? Ja to mam 4 mesiac.akoby som pracku pocula vkuse .hlavne v tichu. Som zúfala .bola som u krcného vsetko ok. U nevrologa vsetko ok. Na mg nejaka cysta ale to neni z toho berem vitaminy vkuse a stale nic je to horsie zabija ma to
Prosim vas,ako to riesite ja to iste mam idem za uz zblaznit