2x menstruace

mellisek
10. aug 2013

Zdravím baby 🙂 Mam jednu vetsi otazku...
Rodila jsem v JANUARU (LEDEN) 2013 cisarskym rezem bohuzel pan doktor Mata to cele zle udelal a musim jit na operaci kde mi udelaji nahradni brisni stenu a daji mi dohromady brisni svalstvo ktere mi pan doktor potrhal. A do toho jsem diky temto brisnim problemum dostala PRUH ( KYLA )
Ku všemu jsem to do poslednich mesicu mela nepravidelne ale minuly mesic se stalo neco divneho mela jsem menstruace od 5-12 a od 17-22 A ted nevim kdy to ocekavat nebo PROC jsem to mela dvakrat.
Mohli byste mi napsat nejake rady nebo neco vite nemuzu si ani poradne dojim k zenskemu doktorovi kvuli malemu, takze proto pisu takovou diskuzi snad mi nekdo poradite.
Nebot mam tvrde bricho navaly tepla omdlyvam zvracim meni se mi tlak a nevim ci je to stres a to bricho a nebo tehotenstvi kazdopadne se modlim za to aby to bylo ze stresu 🙂 Diky vsem za odpoved 🙂
S pozdravem Nika

anatalia77
11. aug 2013

@mellisek aj ja som minulý mesiac mala takto menzes,stalo sa mi to prvýkrát,a dnešným dňom nemám žiadny náznak ďalšieho cyklu.Ja tehotná určite nie som,zato mám vek/po 40-tke/ked skor obzerám stránky o menopauze.
Budem čakať,čo kto napíše.

mellisek
autor
11. aug 2013

@anatalia77 Dakujem ako ja to bezne prave dostavam 5teho kedze som to mala minuly mesic este od 17nacteho cakam a potom musim k lekarovi :X

anatalia77
11. aug 2013

@mellisek ako tak pozerám,tak nikto nemá radu,ale mna to až tak netankuje...v týchto teplách je to aj tak dalšia oštara. 🙂 A ja k doktorovi nepojdem.

mellisek
autor
11. aug 2013

@anatalia77 no tak ja nevim kam toto dat ale vsak ked to nedostanu urobim si test kazdy mesic po tehotenstve som plasila bo som to mala velmi nepravidelne ... a porad som litala dakde ted sa nechcem nechat rozhodit 🙂

sashabb
11. aug 2013

@mellisek myslim si, že čo najskôr isť k Dr. a nevyhovárať sa na dieťa. Veď tam môžeš isť aj s nim, sestrička postráži. Vieš, môže to byť hocičo, len sa "modli" aby to nebolo niečo vážne a zbytočne si to nezanedbala.
Možno ťa po vyšetrení hneď pošlú do nemocky, keďže už tam je jeden problem ... takto sa ti to zbytočne nabaluje 😒

anatalia77
12. aug 2013

@mellisek no tak ja som to dnes ráno dostala,ty daj vedieť ako sa to vyvíja

mellisek
autor
12. aug 2013

@sashabb Prepac nevim co ty mas za lekara ale moje sestricka si ani nepreje aby som mala u sebe dite ked idem ku doktorovi a stezi by mi ho postrazila ;)
takze nemam velmi na vyber musim ist na operaci ale nema kdo byt s malym musim pockat
@anatalia77 no ja este nic :X tak uvidim ci to nedostanem toho 17+

sashabb
12. aug 2013

@mellisek a nemáš ani nejakú kamošku, ktorá by ti chvílu dieťa postrážila?
Alebo by som potom využila pohotovosť. Určite by som to nenechávala len tak, že "musim počkať" 😒

mellisek
autor
13. aug 2013

@sashabb Zijem len rok na slovensku mam tu jednu kamaratku :X a ona ma dcerku takze je to problem bo jeji dcerka je nezbednice

mellisek
autor
21. aug 2013

@anatalia77 No moja tak to porad nemam robila som si test a je negativni ale ako :X k doktorovi idu zitra lebo dneska nemozem bo nema byt kdo s malym :X ale snad to stihnu dam vedet nechapem vobec toto

anatalia77
21. aug 2013

@mellisek ok tak sa ozvi,nech ti to dobre dopadne