2 týždne trvajúce tráviace problémy

zaba22
24. aug 2023

Ahojte, chcela by som sa opytat, ci nemate podobnu skusenost.
Cca 2 tyzdne dozadu mi zacalo byt nevolno v noci, pridružili sa kŕče v žalúdku, neskôr aj kŕče v črevách a vodnatá stolica. Hnačka nie je intenzívna, bolesti čriev sú horšie.
Minulý týždeň som mala aj zimnicu bez teploty a klesal mi tlak, z čoho sa mi točila hlava. Nasadila som si enterol a Gastropohodu + bylinné čaje na žalúdok a črevá, nasadila som si diétu. Už som sa zdala po týždni, že to je ok, začala som pridávať potraviny a začalo to odznova, tak som si pridala Pankreolan.

Dcéra mala pred mesiacom podobné zvláštne problémy s trávením. Tiež to mala také zvláštne, 1 deň vracala, druhý deň bola v pohode, 3.deň hnačka, 4.deň ok atď. Bola som s ňou u mudr., avšak tá ju nevyšetrila, len nám kázala brať probiotiká, dcére to po 2 týždnoch však prešlo. Nikto iný v rodine nič nemá. Obe sme histaminičky. Ani neviem, či si to môžem spájať.

Ja som volala s Mudr., ani do ambulancie som sa nedostala, len mám pokračovať v opatreniach a čakať.
Nemáte s niečím podobným skúsenosť? Už ma to značne obmedzuje a znervozňuje, bojím sa kamkoľvek ísť, aby ma nechytili krče, bojim sa čokoľvek zjesť :( ako histaminička nemôžem ani chleba s droždím, robí mi zle aj keď som inak ok. Navyše som za posledného polroka zmenila stravovanie na nízkosacharidové, cvičila som, veľa som schudla, takže ani neviem, či tieto stavy nemôžu mať príčinu aj v tomto. Nestretli ste sa s tým?

Dakujem pekne.

akinomel
24. aug 2023

@zaba22 pripnem sa.
Momentálne 2. týždeň riešim to isté. Som na prísnej diéte. Nasadila som si probiotiká.

zojazoja
24. aug 2023

Pripnem sa do klubu. Druhý týždeň tiež niečo s bruchom. Od žalúdku do brucha. Tiež skúšam všeličo. Repkový čaj mi to trocha vie ukludnit.

jankak055
24. aug 2023

Ja by som si nasadila zvysene davky probiotik a ziadala od dr vyter z konecnika alebo vzorku stolice na vysetrenie...

evuska32
24. aug 2023

Ja som si podobným prešla v júli....ale aj s teplotami. Nakoniec urobili výter a bola tam nejaká baktéria, musela som dostať antibiotiká. Mne najviac pomáha čierne uhlie, probiotiká si dávam až keď problémy ustúpia.

ivkav5
24. aug 2023

Tiež sa pripínam, už takmer mesiac riešim takéto tráviace problémy a všade naokolo to počúvam. Ktovie čo koluje vo vzduchu 🤔