2 roky trvajúce hemoroidy po pôrode

8. nov 2023

Ahojte, rodila som takmer pred dvoma rokmi, pri pôrode som vytlačila aj hemoroidy. Najskôr ma to veľmi bolelo, kúpila som nato masť čo poradili v lekárni ale dostalo sa mi to k poporodnemu sitiu a bola to veru strašná bolesť. Nechala som to potom tak, samé sa to trochu ukludnilo ale ostali tam. Mám všetky prejavy typu bolesť pri vyprázdňovani, počuť nedostatočného vyprázdnenie, sem tam krvácanie, svrbenie. Niekedy ich cítim von až akoby vo veľkosti vlašského orecha niekedy sú dnu. Ak si cupnem vylezú vždy. Prosím čo mi pomôže na takto dlho trvajúce hemoroidy? Chcem si to už doliečiť, od tej zlej skúsenosti po pôrode som neskúšala nič a nechcem minút 100€ na krémy kým zistím ktorý je účinný.
Ďakujem veľmi pekne

pinkgirl
8. nov 2023

Ahoj, vypýtaj si u všeobecného lekára výmenný lístok a choď na proktológiu - vyšetria ťa, stanovia liečbu.

kkovacovak
8. nov 2023

Ja ich mám tiež. Moja doktorka tiež a bývalá doktora tiež. Raz sa objavia, premažem zmiznú a takto dokola. Už som si na ne zvykla, na operáciu ísť nechcem takže to riešim takto

autor
8. nov 2023

@kkovacovak a čím ich premazes ?

autor
8. nov 2023

@pinkgirl toto som zvažovala tiež ale pozerala som cenníky a sú to extrémne pálky

mk22
8. nov 2023

Je toho veľa, skus dubovu kôru, sedavé kúpele, gél hemostop je dobrý, faktu krém.
Su aj cipky, treba si pýtať v lekárni. Vyskladaj si niečo a rob procedúrky.

tanyan
8. nov 2023

Mne dobre pomáha aj užívanie Detralexu. Okrem toho na bolestivé Procto-glyvenol (obsahuje lidokain na lokálne znecitlivenie) alebo Avenoc pri krvácaní.

alabama0011
8. nov 2023

Tu uz ti nepomoze nic mazat, casom sa ti to len zhorsi. Odporucam mobivenal z lekarne a barronovu metodu nasledne. Nie je to take drahe.

gogce
9. nov 2023

Mam pre vas prirodné riesenie a odporucanie toho čo pomohlo mne : zmenit stravu a pridat do jedla viac vlákniny - Fiber
V prvom rade odporucam zdravy organicky Detox - Prodeacid a Chlorofil s BorelissPro
Tiež som si tym prešla, už som bola objednana na operaciu, ale dala som este šancu a uz 2roky he to fajn - samozrejme pri dodrziavani spravnej životosprávy

kysuca
10. dec 2023

Ahoj, na hemoroidy skutočne nepomôžu žiadne masti, treba navštíviť lekára, napr. gastroenterologa, ktorý vyšetruje aj konečník v akom štádiu hemoroidy máš a podľa toho sa zariadiť. Hemoroidy sa budú len zhoršovať, treba ich liečiť, prípadne dať preč čím skôr. Viem o čom hovorím, ja som odkladala zákrok veľmi dlho a hovorila si, že sa to ukľudní a bude dobre. Nebolo.

pokojvdusi9
10. dec 2023

Mne pomohla po mnohych skusaniach tato mast,sedenie v Dubovej kore