Žienky, maalu prvý krát pichla osa, vreskot riadny ale chvíľku už sa hraa všetko vyzerá ok, je tomu cca pol hodiny. Ak by mala alergiu už by sa asi prejavila však?
@lauriinkaa Uz je vporiadku?Kde ju pichla?
Daj fenistil ak sa bojis, nasho tiez tak stipla. Rev hrozny ale vsetko ok.
@lauriinkaa Daj jej tam studeny obklad.
@77daniela77 medzi prsteky na rucke a aano vravím vreskot cca minútu a potom aaj zabudla
@via88 nemám práveže fenistil ale tak snáď bude ok
@77daniela77 to sme jej dali hneď ☺️
@lauriinkaa Ak jej to velmi nepuchne bude dobre.Obklad by mohol stacit.
@77daniela77 nemá to práveže vôbec opuchnuté len vidno bodku po vpichnuti, taak hádam áno, vďaka ☺️
Ja som alergická na osy, prišlo by to hned, veľký opuch a tak ďalej až po zhoršené dychanie.
@lauriinkaa To som rada ☺
jasne, vazna alergicka reakcia by bola hned, su sice oneskorene, ale to su vo forme zihlavky a opuchu - to ale nie je nebezpecne..
mojho najmladsieho pichla ked mal rok, sedel na kamienkoch a osu chytil so zaujmom vedca 😂 poplakal si riadne, dala som fenistil gel aj kvapky a bolo dobre.. alergicku reakciu taku obsiahlejsiu mal na ovada, do krku zvonka mu to pichlo, sfialovelo mu to a sirilo, dala som fenistil kvapky a pekne sa to stiahlo..
@lauriinkaa surova cibula ako obklad stiahne opuch. Ten jed je dost silny, vacsinou to este o par hodin napuchne.
@lauriinkaa, super, tak aspon vies ze nie je alergicka, sice neprijemny test ale parada. Uz by sa to davno prejavilo.
@simsalabim syna postipala osa na zadok,hned som mu to potrela cibuľou,a neopuchlo mu to vobec,ja len cibuľu pouzivam
@simsalabim
@katka1981
@79viktoria79 veru ja sama sebe potieram všetko cibuľou a aj malej pomohlo, test nepríjemný, ale vverru vieme, že alergická nie je. Nebolo jej vôbec nič. Ďakujem žienky ☺️
@lauriinkaa maleho nedavno postipala osa ma 7m na bradu a licko🤦🏼♀️ Ja uz by som letela na pohotovost ako som sa bala, ze nebude moct dychat. Hned cibula a fenistil natriet. Plakal tak minutu a potom sa hned hral. Inak citala som niekde potom, ze ked nebola alergicka reakcia raz, neznamena to, ze alergicky nie je a nabuduce to bude tiez bez problemov. Neviem ci Mama a ja alebo kde
Jasne že ano