Už 2 dni mam bolesti v podbrušku, cikať chodim každu hodinu, boli ma tiez lava oblicka ( asi oblicka), ked sa utieram tak to občas tiež boli. Najprv som si myslela že to budu močove cesty, ale pri nich niesu časte bolesti v podbrušku. A to hlavne v noci. Co to moze byt? Ako si pomôcť sama, kedže je vikend? A kam potom obvodak alebo gynda?
@lubina nechcem ist hned na pohotovost, hlavne ked viem aky tam maju pristup. Dala som si tabletku od bolesti a vela urologickeho caju a uz je lepsie. Vcera cez den ma to bolelo len trochu akurat noc bola narocnejsia. Pohotovost je v mojom pripade uplne posledne mozne riesenie, ked sa to uz nebude dat zvladnut. Najhorsie je ze neviem ci ide o mocove cesty alebo nieco zenske, za akym lekarom zajtra ist?
@amalia001 ahoj, ja som mala tiez bolesti v podbrusku, ale na pravej strane, tiez som tomu neprikladala nejaky velky vyznam, az sa zacali bolesti neskutocne stupnovat, a tak bola pohotovost jedinym moznym riesenim. Naozaj sa tu neoplati cakat. Ja som prisla na pohotovost rano o 3,30 a este v ten den na obed ma museli operovat kvoli zapalenemu vajickovodu, ktory mi nakoniec vyoperovali. Vobec mi pritom nevedeli ani podla sona zistit, ci ide o slepe crevo ci oblicku, vedeli len, ze je tam zapal. Takze naozaj sa neoplati kvoli tomuto vyckavat. Uz vcera bolo neskoro a takyto stav netreba podcenovat.
@amalia001 urcite ist na pohotovost, ak je to akutne, tak naco cakat???