2. dávka Pfizer a doma choré deti

11. sep 2021

Môžem ísť na 2.davku, ak mám doma choré obe deti? Starší asi niečo priniesol zo škôlky, teplota, bolesti brucha a vracanie. Samozrejme to chytil aj mladší. U lekára sme s nimi neboli, vyzerá že to zvládneme aj doma, nič extra čo by sme už nepoznali, asi volaka viróza. Ja s mužom síce nevykazujeme žiadne príznaky ale aj tak ma napadlo či je ok očkovanie, ak som v prítomnosti chorých.

maris5
11. sep 2021

Odlozila by som. Mozes to este od nich chytit.

gdpr
11. sep 2021

ak si zdravá môžeš ísť ale nikdy nevieš ako ti bude po, či zvládneš 2choré deti... Takže ja by som to odložila

hradnapani
11. sep 2021

radsej odloz, tento virus je teraz pomerne rozsireny. U nas to trvalo dva tyzdne, kym sa sme si to vsetci poodovzdali a prebehli tym (aj my dospeli od deti). Neviem si predstavit do toho este stavy po druhej davke ockovania, po tej druhej mi bolo jeden den naozaj zle a kebyze do toho este crevna chripka, tak neviem, ako by som to dala.

katulienkax
11. sep 2021

No znama sa tak dala tiez mala chore dieta a ona po ockovani schytala tu chorobubtak jej bolo potom strasne zle. Radsej odkozit

danieladeley
11. sep 2021

urcite odlozit, ak budes mat vedlajsie ucinky, bude to o drzku starat sa este o 2 chore deti

alexxandra3
Autor odpoveď zmazal
Zobraz