19-ročná má zimnicu, triašku, pocit na vracanie

kukuleinka18
19. feb 2024

Dobry vecer, moj dcera má 19 rokov má tieto priznaky, dnes v skole zimnica, triaška, pocit na zvracanie a nevoľnosť, neskôr poobede 37,5. Viete mi prosim povedat čo by to tak mohlo byt ? Keďže ideme zajtra k doktorovi ale má velky strach z lekárov tak ju chcem trosku upokojiť. Ďakujem 🙂

stuplicek33
19. feb 2024

@kukuleinka18 podla mna viroza. U nas to isté. Degan, probiotika, pripadne imodium, cierne uhlie ak zacne hnačka. Plus diéta, vela tekutín a zaberie aj Coca-Cola po duskoch. Teraz je toho velmi veľa.

20erika07
19. feb 2024

Chripka, dr jej nic na to extra neda, len vylezat ,vypotiť. Vitaminy. Hlavne piť.

kukuleinka18
autor
19. feb 2024

@stuplicek33 je normalne ak jej sa toci hlava trosku ? Môže to byt aj z únavy ale neviem

mamina7070
19. feb 2024

a naco hned lekarovi ? ved nech si lahne uvar jej caj s citronom vitaminy ak bude mat zvysenu teplotu (zatial nema) paralen
a ano tocenie hlavy je uplne ok pri viroze

valiant
19. feb 2024

@kukuleinka18 teplota, chripka, iny virus, z toho aj unava. Tekutiny, teplo, oddych. Ak ma teplotu sprav jej teraflu, alebo daj aspon paralen.

maciatkolulu
19. feb 2024

Tiež pozerám,ako sa tu už sypú diagnózy 💪🙃,tiež nerozumiem,načo a dcérou s 27.5 k dr. Ale tak dobre. Navyše je dospelá,nevidím dôvod ísť a ňou k dr,snad tam trafí. A nemá nejaké delirium... Skôr by som sa.mrkla,aké písomky ma v škole.

elanor
19. feb 2024

@kukuleinka18 to je ta dnesna nova chripka typu A. Teploty mozu ist aj vyssie, nad 39. Moze jej bt na vracanie, moze aj vracat, moeze/nemusi. Aj ju moze hlava boliet aj sa jej tocit, a moze ju aj zlozit z toho na zem jak domcek z karat. Moze sa pridat bolest hrdla, pripadne hlieny,alebo aj kasel.

mikadooo
19. feb 2024

@elanor prečo je tá chrípka nová?

stuplicek33
19. feb 2024

@kukuleinka18 samozrejme, malátnosť, tocenie hlavy, bolest, zvyseba teplota, teplota, su prejavy. Všetko dokopy. Nebojte sa, dcera je mlady silny človek, jej telo to zvladne. U nas to bolo u každého cca 2 dni, plus probiotika uzivaju stale, na obnovu crevnej mikroflóry. Akurat mna to obyslo🙏, ved kto by sa o vsetkych postaral??
Prajem dcerke vela zdravia

januska12323
19. feb 2024

Netreba k lekárovi. Tekutiny, vitamíny a do postele. Ešte nikdy nebola chorá?

deti95060810
19. feb 2024

bojí sa lekárov? veď je dospelá....

kukuleinka18
autor
19. feb 2024

@elanor je tu aj nejaka nova chrípka ?

kabinka11
19. feb 2024

@deti95060810 keď je dospelá nemôže sa báť? 🤦‍♀️

kukuleinka18
autor
19. feb 2024

@kabinka11 od mala má diagnostikovaný syndróm bieleho plášťa tak je to mozne že sa môže bat a je to úplne normalne

vakatko
20. feb 2024

Uvar jej silný Vývar z kostí a Probiotiká, je to najlepší liek na zápal a Imunitu.
Pomôže čaj z čerstvého zázvoru a kurkumy s citronom.