Dobry vecer, moj dcera má 19 rokov má tieto priznaky, dnes v skole zimnica, triaška, pocit na zvracanie a nevoľnosť, neskôr poobede 37,5. Viete mi prosim povedat čo by to tak mohlo byt ? Keďže ideme zajtra k doktorovi ale má velky strach z lekárov tak ju chcem trosku upokojiť. Ďakujem 🙂
Chripka, dr jej nic na to extra neda, len vylezat ,vypotiť. Vitaminy. Hlavne piť.
@stuplicek33 je normalne ak jej sa toci hlava trosku ? Môže to byt aj z únavy ale neviem
a naco hned lekarovi ? ved nech si lahne uvar jej caj s citronom vitaminy ak bude mat zvysenu teplotu (zatial nema) paralen
a ano tocenie hlavy je uplne ok pri viroze
@kukuleinka18 teplota, chripka, iny virus, z toho aj unava. Tekutiny, teplo, oddych. Ak ma teplotu sprav jej teraflu, alebo daj aspon paralen.
Tiež pozerám,ako sa tu už sypú diagnózy 💪🙃,tiež nerozumiem,načo a dcérou s 27.5 k dr. Ale tak dobre. Navyše je dospelá,nevidím dôvod ísť a ňou k dr,snad tam trafí. A nemá nejaké delirium... Skôr by som sa.mrkla,aké písomky ma v škole.
@kukuleinka18 to je ta dnesna nova chripka typu A. Teploty mozu ist aj vyssie, nad 39. Moze jej bt na vracanie, moze aj vracat, moeze/nemusi. Aj ju moze hlava boliet aj sa jej tocit, a moze ju aj zlozit z toho na zem jak domcek z karat. Moze sa pridat bolest hrdla, pripadne hlieny,alebo aj kasel.
@kukuleinka18 samozrejme, malátnosť, tocenie hlavy, bolest, zvyseba teplota, teplota, su prejavy. Všetko dokopy. Nebojte sa, dcera je mlady silny človek, jej telo to zvladne. U nas to bolo u každého cca 2 dni, plus probiotika uzivaju stale, na obnovu crevnej mikroflóry. Akurat mna to obyslo🙏, ved kto by sa o vsetkych postaral??
Prajem dcerke vela zdravia
Netreba k lekárovi. Tekutiny, vitamíny a do postele. Ešte nikdy nebola chorá?
bojí sa lekárov? veď je dospelá....
@elanor je tu aj nejaka nova chrípka ?
@deti95060810 keď je dospelá nemôže sa báť? 🤦♀️
@kabinka11 od mala má diagnostikovaný syndróm bieleho plášťa tak je to mozne že sa môže bat a je to úplne normalne
Uvar jej silný Vývar z kostí a Probiotiká, je to najlepší liek na zápal a Imunitu.
Pomôže čaj z čerstvého zázvoru a kurkumy s citronom.
@kukuleinka18 podla mna viroza. U nas to isté. Degan, probiotika, pripadne imodium, cierne uhlie ak zacne hnačka. Plus diéta, vela tekutín a zaberie aj Coca-Cola po duskoch. Teraz je toho velmi veľa.