Mate niekto ekusenist s tetaniou?Som 11 tyzdnou po akutnej sekcii a uz asi dva tyzdne mam pocit trpnutia tela v noci sa budim mokra zelieva ma studeny pot vsetkeho sa bojim neviete poradit ci to moze byt?Neurologovi som objednana.
@slnko93 a co ti zistili?Lebo ja uz mam psychiku uplne v kely.Pokial to bude naozaj tetania da sa snou naucit zit?
@kajusa3101 Ahoj, áno dá sa s tým žiť... beriem vyššie uvedené.... akože občas príde nejaký stav záchvat aký ten typický ako sa opisuje ale to sa časom naučíš spracovávať. aj si nastavíš magnezium a režim podľa toho
ale môže to byť ešte kadečo iné... možno máš len nejake horšie hormonálne zmeny po tej akutnej sekcii... ak máš ešte otázku kludne sa pýtaj
btw titania ide ruka v ruke s panickou poruchou ja som chodila rok aj k psychologovi dosť mi to pomohlo... a u teba tie strachy budu aj vyvolane traumou po tejto udalosti.... bohužial ta panika a tetka je na celý život.. ja som bola dva roky ok a teraz mám hrozne obdobie... takže hore dole
@kajusa3101 ahoj,mozu to byt len hormony,kedy sa tvoje telo prepina z modu tehotna do modu mama.aj som mala podobne,fakt je to napor,ak este aj kojis,tak je uplny zaberak a tvoje telo sa zad uci inak fungovat.mne sa to postupne poupravovalo.
@kajusa3101 nič mi okrem magnosolvu a déčka nenasadili... mám to rovnako...