Sunárek má na výber z 5 chutných variant kapsičiek. Desiata Cool ovocie je balená po 120 g, takže dostanete viac ovocia a desiatu aj pre väčšie deti. Kapsičky môžete pohodlne skladovať pri izbovej teplote. Kapsičky Cool ovocie majú bezpečnostný uzáver, takže sa nemusíte báť ich hodiť len tak do kabelky. Mamičky a ich najmenší vyskúšali všetky príchute a zhrnuli svoje dojmy v nasledujúcich recenziách.
1. Pomaranč, banán, hruška so sušienkou - NOVINKA
Originálna kapsička, ktorá okrem pestrého mixu ovocie obsahuje aj 5,5 % sušienky. Vďaka pridanej sušienke má hustejšiu konzistenciu, výborne chutí a zároveň dobre zasýti. Je bez prídavku cukrov, pretože obsahuje len prirodzene sa vyskytujúce cukry z ovocia a sušienka je bez cukru. Kapsička je vhodná pre deti od ukončeného 12. mesiaca.
2. Jahoda, banán, jablko - NOVINKA
Mix 100 % ovocia, bez pridaného cukru, konzervantov a škrobu. Má vynikajúcu banánovo-jahodovú chuť vďaka zloženiu, v ktorom je 20 % jahody a až 52 % banánu. Kapsička je vhodná pre deti od ukončeného 12. mesiaca.
3. Hruška, mango, banán
4. Malina, banán, jablko
5. Broskyňa, banán, jablko
Na vrecúškach oceníte ich praktické balenie, vďaka ktorému si ich deti môžu vychutnávať pohodlne samy. A to ako doma, tak pri vyvádzaní vonku alebo aj na dlhších cestách. Kapsičky patria medzi produkty zdravej výživy. Sú vyrobené z prísne kontrolovaných surovín a obsahujú vitamíny aj minerálne látky potrebné pre zdravý vývoj vašich detí.
---
Viac na: https://www.sunar.sk/sunarek-cool-ovocie/ 🙂
Mali sme možnosť testovať cool ovocie Sunárek. Deti sa veľmi tešili, keďže majú radi takéto "mňamky''.
Musím sa priznať, že sa mi neušiel ani jeden 🙂. Musím napísať, že sme už vyskúšali mnoho značiek, ale naozaj toto Cool ovocie, najmä malinový, chutil asi najviac zo všetkých. Majú naozaj veľmi dobrú chuť. Odkedy sme ich ochutnali, iba tieto kupujeme 🙂 Iné už nechceme.
Keď nám prišla správa, že práve my sme boli vybrané na testovanie Sunárek Cool ovocných kapsičiek, veľmi sme sa potešili. Klasické Sunárek ovocné kapsičky poznáme a papáme od ukončeného 6. mesiaca. Sunárek Cool ovocné kapsičky sme až do začiatku testovania nepoznali a boli pre nás novinkou. Je pravda, že ovocné výživy robievam dcérke Lili (1,5 roka) doma z ovocia zo záhrady od babky, a tie nám chutia najviac, ale odkedy sme začali cestovať a chodievať na výlety, začala som aj ja, ako praktická mama, pokukovať po ovocných kapsičkách, ktoré sú veľkým hitom, ktoré určite pozná každý rodič ako detskú výživu do ruky. Pri výbere ovocných kapsičiek ma zaujímajú hlavne parametre ako podiel ovocia, či obsah cukru a konzervantov a tiež chuť.
Dojmy z testovania:
Sunárek Cool ovocné kapsičky sú veľmi podobné klasickej výžive, ktorá je prakticky zabalená a tak si ju deti môžu držať samy. Sunárek Cool ovocné kapsičky majú veľmi príjemnú chuť ovocia, ktoré je jemne nakyslé a obsahuje iba 100 % ovocia bez pridaného cukru, bez farbív a konzervačných látok.
Sunárek Cool ovocné kapsičky majú niekoľko praktických výhod a to, že vždy sa zmestia aj do mini kabelky, nemusíte mať žiadnu lyžičku, deti ich prakticky jedia z obalov a posledným veľkým plusom je, že deti sa v podstate nezababrú.
Sunárek Cool ovocné kapsičky sme testovali celý týždeň iba doma, resp. cestou k lekárovi v aute, lebo Lili mala vysoké horúčky (pravdepodobne jej idú zúbky).
Testovali sme nasledujúce príchute:
1. pomaranč, banán, hruška zo sušienkou
2. broskyňa, banán, jablko
3. hruška, mango, banán
4. malina, banán, jablko
5. jahoda, banán, jablko
Zhrnutie:
+ obsah iba 100 % ovocia bez pridaného cukru, bez farbív a konzervačných látok
+ praktické balenie
+ jednorazový obal
+ pestrosť vo výbere chutí, z testovaných piatich príchuti nám chutili úplne všetky
- vyššia cena
Ďakujeme vám za možnosť zúčastniť sa testovania 🙂
Takto. Na toto testovanie sme sa obaja veľmi tešili a boli sme šťastní, že nás vybrali. Práve od informačnej správy sme netrpezlivo čakali na uja kuriéra. Kým donesie poklad, tak sa vám trošku predstavíme. Ja som mamina a on je mini chlap. Fakt. To znamená, že zje všetko, čo sa dá, kedykoľvek sa dá a kdekoľvek sa dá. Našťastie neobľubuje sladké, ale ovocie má rád. Najradšej čerstvé, ale keď niekam ideme, nemôžeme brať celé debničky ovocia či zeleniny (dosť, že berieme iné jedlo). Práve vtedy siahame po týchto kapsičkách a keďže ich nemá často, oceňuje to úplne úprimne. Lenže, aby to bolo objektívne, okúsila som aj ja a to ja som babrák. Dokonca ani jemu všetky kombinácie nechutia. Preto sme boli celá rodina plní očakávania.
Takže, prišiel nám balík. A čo sme vlastne testovali?
Sunárek kapsičky, ktoré sú plné vitamínov a sú vhodné od ukončeného 12. mesiaca. Mali sme možnosť testovať staré známe chute, ale aj dve nové. Netradičné. Všetky sú však bez zahusťovadiel, konzervantov a bez pridaného cukru, čo oceňujem a čo ocení nejedna mamina. Využili sme ich:
Už len videl kapsičku a vypľul dudku, potom takmer vypľul dušu a padla v boji. Rýchlo, takmer sme nemali čo testovať.
1. Pomaranč, banán, hruška so sušienkou - NOVINKA
Veru, hneď po ochutnaní si ju vybral a obzeral. Asi, že aká nová chuť. Tak som ochutnala aj ja. Myslela som si, že sušienku nebude cítiť, ale bolo, pretože je jej v kapsičky až 5,5 %. Bolo jasne cítiť, že je hustejšia a čakala som, že ho zasýti, ale nám bolo málo. Možno by to chcelo XXL balenie. Mne osobne aj pekne voňala, nijakou umelinou.
2. Jahoda, banán, jablko - NOVINKA
Hoci je to pre Sunárek novinka, takúto kombináciu sme už jedli, takže nás nijako neprekvapila. Ba dokonca som mala pocit, že sa nijako neodlišuje od konkurenčnej značky, hoci podiel pridaných látok sa môže líšiť. Malého nijako extra neohúrila a nešalel za ňou, dokonca ju nedojedol. Ťažko povedať kvôli čomu.
3. Hruška, mango, banán
Takáto kombinácia možno nie je novinka, ale nepamätám si, či sme niekedy podobnú jedli. Mango máme radi, takže tu som myslela pozitívne. Mám pocit, že mango aj dosť prebilo chuť ostatného ovocia. Veľmi mu chutila. Myslím, že hneď padli obidve.
4. Malina, banán, jablko
Akákoľvek kombinácia s malinami musí byť lahodná a veru, že aj bola. Priznám sa, že som si jednu zobrala so sebou k doktorovi. Takže dá sa to využiť aj takto. Ale druhá padla naozaj veľmi rýchlo v boji a pri tejto som si 100 % istá, že padlo jeho povestné mama mňam. Maliny prebili chuť a aj vôňu. Prišlo mi to ako z domácej záhradky. Za nás top kapsička.
5. Broskyňa, banán, jablko
Ako poslednú sme testovali kapsičku s touto kombináciou, lebo nám neprišla nijako zaujímavá a máme podobnú domácu. Bola som ale rada, lebo od domácej sa chuťovo nelíšila. Siahol po nej na desiatu a zhltol ju na prvý šup, ale pripisujem to skôr hladu ako chuti, lebo druhú iný deň podával skôr mne. Ani mne neprišla nijako výnimočná a netradičná, ale neznamená to, že je zlá. Určila by som ju tým detičkám, ktoré sú skôr za tradičné jedlá.
Ďakujeme Modrému koníku a Sunáreku za testovanie #konik_testuje #test_sunarekcoolovocie 🙂 Naozaj sme si pochutnali a skonzumovali všetko rýchlejšie, ako sme čakali. Kapsičky nekupujeme často, lebo by sme skrachovali (malý toho zje naozaj dosť, našťastie). Rovnako preferujeme čerstvé ovocie alebo domáce výživy, ale ak mám siahnuť po „hotovom“, tak určite budem vyberať len to najlepšie a Sunárek do toho zapadá.
Schválne som dala otázku, a naozaj som zvedavá. Koľko vám vaše dieťatko zje ovocia na jedno posedenie?
Ak ste dali odpoveď, napríklad, že aj plnú misku, ste šťastný rodič. Ak plnú misku rôzneho druhu ovocia, tak ste ešte šťastnejší rodič. Ja teda ten šťastný rodič nie som, ja som rada, ak mi zje aspoň ten jeden druh akéhokoľvek ovocia, viac obľubuje zeleninu. Preto ma kapsičky Sunárek Cool ovocie oslovili, keďže viem do dcérky dostať ovocie a ešte k tomu aj viac druhov v jednej kapsičke.
My mamičky vieme, aké je ovocie, ale aj zeleninka, pre naše detičky prospešná. Pre ich zdravý vývoj. Ale rada by som to zase vyzdvihla:
Keďže Sunárek Cool ovocie obsahuje Mix až 100 % ovocia, tak vieme potrebné vitamíny dostať aj cez kapsičku. Za mňa veľká výhoda, a hlavne pre moju dcérku, a som naozaj vďačná, že tieto kapsičky existujú.
Počas testovania sme chodili hlavne aj mimo domu, keďže väčšinu času trávime/snažíme tráviť na vzduchu alebo mimo domu, ale vždy som zbalila so sebou aj kapsičku. Doma sa dcérka vždy v pokoji najedla, ale vedela som, že keď sa budeme vonku zabávať, že si pekne nesadne, aby som ju mohla v pokoji nakŕmiť. Keďže vonku je veľa podnetov, dcérka sa do jedla nehrnie, ale túto kapsičku si chytí a vie, napríklad aj stáť na jednom mieste a pekne ju vycucá. Keď sme pritom cucaní, dcérka je kojená a tieto kapsičky sú pre kojené deti ako stvorené, keďže oni to cucanie používajú stále 🙂
Ďalej pre mňa naozaj veľké + .
Ak sme išli niekam autom na dlhšiu trasu, vedela som, že nemusím zastavovať, aby si dcérka niečo zajedla, len som otvorila kapsičku Sunárek Cool ovocie a dcérka sa mohla aj počas sedenia v aute najesť, samozrejme, pod mojím dohľadom. Nehovorím, že som si sem-tam necucla aj ja, možno aj viackrát 🙂 No priznám sa, dala som si aj ja jednu kapsičku 🙂 Ale sú naozaj chutné a predsa aj mama musí mať potrebné vitamíny 🙂
Prečo tak pozitívne hodnotím kapsičky Sunárek Cool ovocie?
Pretože nebyť týchto kapsičiek, naozaj neviem, ako by som do dcérky dostala nejaké ovocie. To, že si dám sem-tam trošku ovocia, žiadna výhra nie je. A keď viem, že v jednej kapsičke je viac druhov ovocia v podiele až 100 %, prečo by som to nevyužila, keď mi tie kapsičky pekne zje?
Myslím, že ak by som aj nejak veľmi chcela, osobne ja na týchto kapsičkach Sunárek Cool ovocie nič negatívne neviem nájsť, ale kto chce, nájde vždy....
Čo sa týka príchutí najviac dcérku oslovila podľa poradia asi takto:
Ďakujem za možnosť testovať Sunárek Cool ovocie kapsičky, úspešne sme to ukončili, zásoby následne doplnili a môžeme fičať ďalej 🙂 Nezabudnite vyskúšať Sunárek Cool ovocie, nie je to len pre deti, ale pokojne aj pre nás mamičky 🙂 Veď zdravý chceme byť všetci 🙂
Keď sa nám dostali do rúk kapsičky výživiek, priznám sa, nič špeciálne sme nečakali a ani neobjavili. Avšak zistili sme, že to mamine šetrilo čas, ktorý vie aj inak využiť a nemusí doma pripravovať pyré. Mám tri dcérky, ovocie a zeleninu milujeme a aj pestujeme. Nebudeme teraz týmto plytvať, ale využijeme aj kapsičkové, ktoré je cenovo dostupné, bez konzervantov, bez prídavku cukru, praktické 100 % ovocné pyré. Je určené detičkám od 12 mesiacov a vhodné v každom veku. Mám vždy po ruke takúto kapsičku. V kočíku, na ihrisku, na záhrade či na nákupoch. Dcérka (17-mesačná Zoe) si vypýta ham, ham... Tak jej kapsičku jednoducho podám a obe sme spokojné. Občas ich dám dcérkam k desiatej, hlavne keď má staršia 12-ročná zubný strojček a niekedy musí uprednostniť tekutejšiu stravu. Veľkosť je úplne v pohode, 120 g a ponúka niekoľko kombinácií príchutí. Každý preferuje inú.
Ja, mamina, milujem jahodu (jablko,banán) a malinu (jablko,banán). Ten banán je vo všetkých, čo sme testovali. Dcérkam chutili úplne všetky a žiadna im nebola najlepšia. Im chutili rovnako. Keď som pracovala na záhrade, Zoe s kapsičkou dupotala okolo. Vie si ju otvoriť a spapať. Zažili sme s ňou krásne a úsmevné zážitky. Samozrejme, ochutnal aj psík či kozička. Zoe sa ochotne podelila. Aj tatino ochutnal, a to má alergiu na jablká. Vadí mu čerstvé ovocie. Kapsičky nerobili problém. Ja som tiež ochutnala, aby som vedela opisovať, kedže dcérky zjedli bez slov. Od domácich sa nijako nelíši. Je presne taká ako robím doma, len v peknom praktickom balení. Do kabelky a do detskej rúčky, dá sa piť aj po ležiačky, čo moja šibalka hneď otestovala. Na oblečenie nám nezatiekla, tak neviem, či by nechala škvrny po opratí. Moja domáca necháva nevypraté škvrny, ale s tými pri deťoch bojujeme denne. No chutia výborne. Odporúčame vám ich a sme spokojní. Do školy, kabelky, kočíka, auta a na ihrisko sú topkami. Zdravá desiata vždy a všade.
So Sunárkom týždeň bol,
celý dom sa najedol.
Ochutnala kozička, ochutnal i psík,
ale ako chutil im, nepovedal nik.
Do rúčky aj do kabelky,
je Sunárek správne veľký.
Malina, mango aj hruška,
naplnia deťom ich hladné brušká.
S pomarančom sušienka,
chutnaj Janík, Marienka.
V praktickom balíčku,
poteší mamičku.
Žiadne riady, jedlo všade,
dá sa ti zjesť v škole, v sade.
Ráno, obed, desiatu,
zjedz kapsičku hranatú.
Ďakujeme vám.
Spokojná mamina, Zoe, Karin a Sáry.
V prvom rade by som sa chcela poďakovať za možnosť testovať s Modrým koníkom. Testovali sme kapsičky Sunárek Cool ovocie.
Veľmi som sa potešila, keďže prechádzame obdobím vymýšľania, nechutenstva, bolesti prerezávajúcich zúbkov a vlastne tak celkovo obdobia NIE.
V dnešnej dobe je trh presýtený všetkým možným pre deti, a preto som aj ja dôkladne zvažovala, ktoré kapsičky budú pre môjho Kubka tie najlepšie. Má pre kapsičky svoj špeciálny názov - a to Banánik 😀.
Keď zazvonil kuriér, obaja sme sa veľmi potešili a Kubko sa vrhol na kapsičky, akoby nikdy nejedol. Aj keď som zástancom domácej varenej stravy, kapsičky obľubujeme. Veľa cestujeme, a preto sú pre mňa z praktického hľadiska výhodné.
Sunárek má na výber z 5 chutných variant. Nám najviac chutila kombinácia Malina, banán, jablko. Ovocná desiata plná vitamínov pre deti od ukončeného 12. mesiaca je vyrobená z rôznych druhov starostlivo vyberaného šťavnatého 100 % ovocia bez zahusťovadiel, konzervantov alebo prídavku cukrov - a podľa týchto parametrov vždy viem, po ktorej značke kapsičky v obchode siahnuť.
Mne veľmi vyhovuje 120 g balenie. Skvelá chuť a praktické balenie. Menej mi však vyhovuje cena. Snažím sa preto hľadať akcie a zľavy, kde kúpim kapsičky výhodnejšie.
Čo je fajn, kapsičku som zabalila na desiatu namiesto ovocia aj mojej 16-ročnej dcére a veľmi ju ocenila. Veľká kapsička Cool ovocie je tak skvelou desiatou aj pre veľké deti.
Majte sa krásne 🙂
V prvom rade by som sa chcela poďakovať. Teší nás, že nás Modrý koník vybral na testovanie ovocných kapsičiek. Veľmi sme sa spolu so 16-mesačným synom Adamkom tešili na ovocný balíček.
Hneď ako sme sa dozvedeli, že budeme testovať kapsičky, tak sme každý deň čakali na pána kuriéra, kedy nám prinesie ovocný balíček, aby sme sa mohli hrdo pustiť do testovania.
Adamko si kapsičky veľmi obľúbil. Behom pár sekúnd ju stiahol a pýtal, že chce ešte. To bolo jediné mínus, že je malá gramáž. Chcelo by to vymyslieť XXL balenie. Veľmi nás zachránili kapsičky nielen na cestách, ale aj a pri zúbkoch. To mi malý jediné neodmietol. Vôbec mi to nevadilo, že pýtal len kapsičky, keďže kapsičky obsahujú veľa vitamínov a keďže ide chrípkové obdobie, tak to Adamkovi padlo vhod a ja som bola veľmi rada.
Pri každom otvorení kapsičky som si potiahla aj ja a poviem vám, chutili aj mne veľmi. Skúsili sme aj iné značky, no žiadne nám nechutili tak veľmi ako tieto. Tieto obsahujú 100 % ovocia a sú vhodné od ukončeného 12.mesiaca. V každej kapsičky cítite dané ovocie, ktoré sa tam ma nachádzať. Pre mňa boli niektoré kyslé, ale Adamovi to vôbec nevadilo. Doma sme sa zhodli, že najväčšia topka je novinka Pomaranč, banán, hruška so sušienkou. Tá sušienka to krásne zhustila, jemná chuť. Takže kapsičky Sunárek COOL OVOCIE sú pre každú vekovú kategóriu.
My odporúčame všetkými desiatimi. Pre syna chcem len to najlepšie a nie vždy sa podarí zobrať von čerstvé ovocie, tak zoberieme kapsičky od Sunárka.
S ubúdaním slnečných lúčov je mimoriadne dôležité dbať na každodenný prísun vitamínov viac ako obvykle. Sychravé počasie, ktoré je predzvesťou blížiacej sa jesene, je ideálnou pôdou pre šírenie chorôb. Každá mama vie, čo obnáša boj so soplíkom a horúčkami, preto je prísun vitamínov zo sezónneho ovocia a zeleniny jednoduchým spôsobom, ako chorobám efektívne predchádzať. Ideálnou predstavou každej mamy je dieťa, ktoré na posedenie skonzumuje akékoľvek ovocie, iba tak, bez vymýšľania, bez hádzania sa o zem, bez toho, aby banánom vymaľovalo stanu, alebo čučoriedkami ozdobilo pohovku. Mnohé z nás však bojujeme s každým sústom zdravého pokrmu, ktorý naše ratolesti tvrdohlavo odmietajú. Sunárek prišiel s riešením, ako "napumpovať" množstvo vitamínov do relatívne malého obsahu ovocných kapsičiek. Vďaka Modrému koníku sme mohli testovať nové ovocné kapsičky Sunárek COOL ovocie.
Náš týždeň so Sunárekom
Po prevzatí balíka sme sa okamžite pustili do testovania. Pre Oliverka boli kapsičky úplnou novinkou, keďže ako správna "biomama" uprednostňujem čerstvé, lokálne (a ideálne aj sezónne) ovocie. Po naštudovaní zloženia, ktoré, mimochodom, pozostáva zo 100 % ovocia, som s čistým svedomím otvárala prvú kapsičku. Po počiatočných problémoch s konzumáciou, Oli objavil "know-how" a na tretí deň testovania sa mu konečne podarilo vycucnúť obsah kapsičky bez sprievodného ovocného gejzíru. Určite by mnohé mamy uvítali možnosť dokúpiť si ku kapsičkám "násadku" v tvare lyžice, ktorá by najmä menším papkáčom uľahčila konzumáciu a mamy ušetrila od drhnutia ovocného obsahu z čalúnenia v aute. Kapsičky Sunárek nás sprevádzali počas celého týždna. V piatok zahnali hlad na výlete v miestnom ZOOparku a v sobotu boli parádnou rekvizitou pri jesennom fotení na záhrade.
Mamine dojmy
Ovocné kapsičky Sunárek ma príjemne prekvapili svojou jemnou konzistenciou a vynikajúcou chuťou bez zbytočne pridaného cukru. Oliver je v jedení veľmi prieberčivý, no každá z piatich príchutí zožala úspech. Kapsička skvelo padne do detskej ručičky, no ako som už spomínala, uvítala by som možnosť dokúpenia lyžičkovej násadky pre ľahšiu manipuláciu. Male mínus dávam za kombinácie s exotickým ovocím, konkrétne s pomarančom a mangom. V obchode by som určite siahla po kombinácií s lokálnym ovocím, veď možností je v našom miernom teplotnom pásme neskutočne veľa. Za najväčšie mínus považujem vysokú cenu kapsičiek Sunárek.
Zhrnutie
+ zloženie
+ chuť a konzistencia
+ praktické balenie
+ pestrosť vo výbere chutí
- vysoká cena
- jednorazový obal
- obsahuje exotické ovocie