Vaše skúsenosti s MARK scrub

konik_testuje27.4.2020

Testujeme slovenský, prírodný kávový peeling MARK scrub. Neobsahuje žiadnu chémiu a svojim zložením je vhodný aj na detskú pokožku. Základom je káva robusta s vysokým obsahom kofeínu, ktorý v kombinácii s morskou soľou, hnedým cukrom, organickým kokosovým olejom, mandľovým olejom a inými látkami účinné bojuje proti problémom, s ktorými sa denne stretáva takmer každá žena. Sú nimi akné, strie, celulitída, suchá pokožka, psoriáza, ekzém, drobné žilky či iné kožné nedokonalosti. MARK obsahuje aj esenciálne oleje, ktoré svojou vôňou nie len dostanú každú ženu, ktorá MARKa používa, ale aj rozvoňajú celú kúpeľňu či byť.

Prečítajte si skúsenosti a recenzie našich používateliek 🙂 Tešte sa na ich názory! Bude to zaujímavý test.

Viac o ich produktoch tu: https://www.markscrub.com/

Testovanie Mark scrub

#test_markscrub


Ahojte babuľky, kedže moje testovanie s Markom je na konci, prinášam Vám krátku recenziu 🙂

Testovanie Marka bolo moje prvé testovanie tu na MK a som veľmi rada, že som ho mohla testovat práve ja, kozmetická maniačka.

Ako som sa  dozvedela úžasnú novinku o testovaní(ešte raz ďakujem Mk že vybrali práve mňa), nevedela som sa dočkať balíčku, boli to pre mňa druhé vianoce.

Keď mi ho kuriér priniesol, nevydržala som, a začala som rozbalovať už vo výťahu :D

Vo vnútri balíčka na mňa čakal jeden malý a jeden veľký kokosový Mark.

Neodolala som a šup šup som ho už aj išla vyskúšať do kúpelky, prvý test sa týkal tváre, večer som skúsila aj na telo. Hoci mám 22r. mám kopu nedokonalostí, na tvári ma trápia hlavne póry, na tele sem tam nejaká vyrážtička a nakoniec ako bonus celulitída, takže pre mňa je Mark ako stvorený, na prvé dve spomenuté, mi nazaj pomohol už po prvom použití (nikdy som tomuto výroku v žiadnej reklame neverila, lebo sa mi neosvedčil, ale áno je to tak, ono to funguje!)

Tento perfektný slovenský výrobok ma úplne dostal, a to tým že:

-obsahuje prírodné zložky

-nádherne vonia (dokonca prevonia aj celý byt) 

-odstraňuje šupinky, odumretú pokožku vďaka zložke kávy Robusta

-hydratuje! tak toto je veľké plus, dokonca po použití marka netreba použiť ani krém, a vôbec nemám pocit napnutej suchej pokožky, práve naopak, je krásne hladká a premastená vďaka olejčeku

Jediný mínus ktorý na ňom vidím je to že ako typický chlap, necháva po sebe neporiadok.

Môžem teda vrelo odporúčať všetkými desiatimi, už mám objednaný ďalší - citrusový 🙂


Kávopič testuje

Verím, že vám po mesiaci intenzívneho spamovania fotkami všetkých zúčastnených v #test_markscrub už pomaly kypí z kávovaru, predsa len si dovolím ešte prihodiť pár zŕn a stratiť niekoľko slov o tom, ako som testovala ja. Musím sa priznať, že do kozmetických recenzií sa nehrniem, pretože testovanie akejkoľvek kozmetiky je strašne nevďačné, lebo sa jedná o čisto subjektívnu záležitosť a empíria jednotlivca, hoci nezávislého, sa nedá zovšeobecniť na zvyšok populácie. Napriek tomu som sa rozhodla svoju kožu vystaviť "záťažovému" testu hlavne pre jeho prírodné zloženie a v nasledujúcich riadkoch vám zhrniem svoje skúsenosti a postrehy.


O čo ide: 

V krátkosti, MARK scrub je čisto prírodný kávový peeling obohatený o prírodné oleje. Okrem zbavenia odumretej kože a  nečistôt sľubuje tiež pozitívne výledky v boji proti rôznym kožným nedostatok (akné, psoriáza, strie, celulitída).


Testujem: 

Moja pleť má od dokonalosti sakra ďaleko, je extrémne citlivá so sklonom k atopii a jej farebná škála by mohla konkurovať 50 odtieňom šedej. Pred začiatkom samotného testovania som Mark otestovala na malom kúsku kože, a keď sa žiadna potenciálna katastrofa nedostavila, mohla som smelo testovať veľkoplošne. Po otvorení papierového vrecúška ma, ako notorického kávopiča, ovanula intenzívna vôňa pomletej kávy v kombináciou mäty, ktorá mi vo výsledku pripomínala obľúbený dezert After Eight. Samotné nenášanie si vyžaduje istú dávku zručnosti vzhľadom na jeho nekompaktnú konzistenciu, ale časom som získala potrebný grif. V každom prípade však doporučujem si telovú kúru robiť vo vani, aby ste nemuseli oplakávať každé stratené zrniečko, ale bolo následne využité v relaxačnom kúpeli. Ja som sa primárne zamerala na predkolenia, nakoľko mám opakujúci sa problém so zarastajúcimi chĺpkami a tiež tvár, s cieľom osviežiť a hydratovať pleť. Píling som s ohľadom na svoj typ pokožky aplikovala 2x do týždňa, nohám som dopriala pravidelnejšie procedúry.


Tu je moje resumé:

Za pozitíva testovaného produktu považujem podmanivú, zmysly dráždivú vôňu. Napriek hrubozrnitej štruktúre moju pleť nedráždil,  ani sa u mňa neobjavila žiadna nežiadúca reakcia, ktorá sa zvyčajne dostavuje po neznámom produkte. Ako v popise sľubuje, pleť zostala hebká na dotyk a dostatočne hydratovaná, takže som nemusela dodatočne použiť pleťový krém. Po mesiaci používania som pozorovala na tvári farebné zjednotenie pleti a redukciu zarastených chĺpkov, za čo dávam veľký palec nahor. Je to čiste prírodný produkt z tuzemskej produkcie, čo je u mňa viac než vítaná kombinácia.

Za Markove neduhy považujem jeho drobivú konzistenciu a s tým spojené "plytvanie" (straty môžte redukovať už spomínaným kúpeľom vo vani) a svinčík, ktorý po sebe zanechá. Na druhú stranu si neviem predstaviť lepšiu motiváciu, ako poriadne vydrhnúť kúpeľňu!:D  Pre tých, čo vôňu kávy nemajú v obľube, nebude Mark správnou voľbou. Naopak, pre nás coffee addicted,  by malo byť na obale upozornenie, že produkt je určený výhradne na vonkajšie použitie, inak budete mať nutkanie ho vypiť, zjesť, šňupať atd. :D

Za zmienku tiež stojí cena- jedno 200g vrecúško vyjde zhruba na 16eur. Nie je to neúnosná suma, ale porovnateľný výsledok som dosiahla aj s iným, rovnako prírodným a lacnejším produktom.


Suma sumárum:

Ak ste zástancom prírodnej kozmetiky, rady skúšate nové vychytávky, chcete podoriť tuzemskú výrobu, urobiť si materiálnu radosť či dopriať si trochu domáceho wellnessu, Mark scrub je potom pre vás to pravé orechové (ehm, kávové). Objednať si ho môžete tu: https://www.markscrub.com/, v redukovanej ponuke ho tiež nájdete v Urban Space na Námestí SNP v Bratislave.


Carpe diem,

Berny